Așa cum poate ați auzit, Jung Yong Hwa a refuzat rolul din viitoarea drama HEIRS. Asta ne pune un mare semn de întrebare cu privire la cine va fi vedeta care va juca alaturi de cei doi tineri actori, Lee Min Ho și Park Shin Hye. Iată câteva posibilități care le avem în minte:

1. Kim Soo Hyun: E cam de aceeași vârstă cu Min Ho și este una dintre cele mai tinere vedete cu popularitatea în creștere! Momentan e ocupat cu filmarea la viitorul film Secretly, Greatly, dar avem o mare speranță că el ar putea fi cel care pentru ar completa cu succes distributia!


 

2. Kim Bum: Vedeta F4 alaturi de Min Ho recent a încheiat drama That Winter, the Wind Blows, ceea ce înseamnă că el e în clar in cautarea unui alt proiect! Noi il iubim lângă Min Ho, iar personajele sale energice si fierbinti ar completa foarte bine pasiunea tinerească a lui Park Shin Hye.


 

3. Lee Jong Suk: Regele rolurilor secundare, Lee Jong Suk, a avut numeroase roluri secundare unde a stralucit la fel de luminos ca intr-un rol principal! Mi-ar plăcea să-l văd chiar acolo lângă cineva extrem de celebru ca Lee Min Ho. El va fi capabil sa interpreteze rolul, fără niciun dubiu!


 

4. Lee Jang Woo: Cine este acest frumusel deloc de neglijat? A jucat in drame pentru un timp, dar nu a cunoscut faima cu adevărat. Poate I Do, I Do i-a dat un impuls destul de bun, dar cred că va avea nevoie de o dramă cu nume mari, cu actori cu nume mari pentru a a-l propulsa acolo unde merita!


 
5. Jang Geun Suk: Cine nu-l iubește pe JGS? E drăguț, e drăgălaș, poate juca, poate cânta, serios, ce nu poate face “Prince of Asia”? Deși e puțin probabil ca doi mari actori total opusi sa joace impreuna, cineva poate visa în continuare, nu?

 

6. Kim Hyun Joong: Este asteptata de mult timp caci, sa se reunneasca KHJ și LMH ar fi ceva incredibil! Si ar fi o bucurie pentru toți fanii lor!

 
 

7. Seo In Guk: A capatat faima după Answer Me 1997, iar sa joace in noua drama mai mult chiar nu pot obtine! Adorabilul Seo In Guk ar fi cel mai dragut boy-next-door pentru Lee Min Ho, să nu mai vorbim ca ar fi o alternativă excelentă pentru Park Shin Hye! Nu vezi ca deja fac un triunghi amoros?? Desi sincer nu as putea suporta faptul ca acest băiat ar pierde fata.

 
 

8. Jung Il Woo: El a jucat rolul celui de-al doilea mostenitor dupa Kim Soo Hyun in The Moon That Embraces the Sun, astfel încât există o șansă ca el sa joaceaca din nou ca HEIRS! Trasaturile sale frumoase și delicate sunt in contrast interesant cu chipul atragator a lui Lee Min Ho și il pot vedea ca adversar formidabil pentru dragostea lui Park Shin Hye! 

 

Deci, ce crezi? Cine ar trebui să-l înlocuiască pe Jung Yong Hwa în HEIR? Sau nu ai propria ta sugestie?

 Voturi:
    Jang Geun Suk (22%, 461 voturi)
    Kim Hyun Joong (22%, 448 Votes)
    Jung Il Woo (21%, 445 voturi)
    Kim Bum (13%, 263 voturi)
    Kim Soo Hyun (7%, 151 voturi)
    Lee Jong Suk (7%, 150 voturi)
    Seo In Guk (4%, 92 voturi)
    Lee Jang Woo (4%, 67 voturi)

Total votanti: 2,077

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/04/poll-who-should-replace-jung-yong-hwa-in-heirs/
Heirs, Jang Geun Suk, Jung Il-woo, Jung Yong Hwa, Kim Bum, Kim Hyun Joong, Kim Soo Hyun, Lee Jang Woo, Lee Jong Suk, Lee Min Ho, Park Shin Hye, poll, polls, Seo In Guk