Labels

vineri, 5 aprilie 2013

Intr-un final Kim Nam Gil a confirmat pentru drama 'Shark'


 
Yey! În sfârșit! Actorul Kim Nam Gil a confirmat faptul ca va juca in rol principal in viitoarea drama "Shark"!

După o lungă pauză, actorul Kim Nam Gil isi va începe activitățile în luna mai cand vor incepe filmarile pentru "Shark" viitoarea drama KBS2. Acest lucru ar insemna prima revenire oficiala după eliberarea sa din serviciul militar în luna iulie a anului trecut.

Imediat după terminarea serviciului militar a produs primul său film documentar 'Ensemble', însă "Shark" va fi prima dramă după trei ani de la drama SBS, "Bad Guy".

Kim Nam Gill va juca alaturi de actrita Son Ye Jin.

Filmul documentar 'Ensemble' si-a confirmat recunoasterea publică în luna mai. El va fi, de asemenea, din nou intr-un turneu de concerte in Japonia cu echipa "Ansamblul" în luna iulie, după suceesul primului său turneu în Japonia din luna ianuarie.

În plus, pentru viitorul sau film 'Man Running Backwards' va începe filmările în luna august. De asemenea, Kim Nam Gil a cantat OST-ul dramei Queen of Ambition.

"Fanii m-au asteptat atât de mult timp, dar m-am asigurat că m-am pregătit foarte bine ca să-mi reiau munca.", a spus Kim Nam Gil.

Această dramă este despre un om care lupta pentru răzbunare și durerea unei femei la prima ei iubire. Este o colaborare între scriitorul Kim Ji-woo și producatorul Park Chan-hong.

Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2013/04/news-2013-kim-nam-gil-finally-confirms.html
Sports Chosun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu