Labels

vineri, 19 aprilie 2013

KBS, SBS, și MBC asteapta verdictul instanței înainte de a stabili interzicerea difuzarii lui Park Si Hoo pe canelele lor

 
Canalele de difuzare KBS, SBS si CSM asteapta verdictul cazului în care Park Si Hoo este acuzat de agresiune sexuală, înainte de a stabili dacă acesta sa fie interzis la difuzare sau nu.

Cantaretul actor Go Young Wook  a fost condamnat la 5 ani de închisoare și in plus, va fi obligat ca 10 ani sa poarte o brățară electronică care sa ateste implicarea în acte sexuale cu minori și agresiune sexuală. Astfel ca, inca din luna mai 2012 cu mult înainte de condamnarea sa oficială, toate cele trei canale, KBS, MBC si SBS, au decis interzicerea difuzarii lui.

Diferit de acest caz, canalele de difuzare par să fi uitat ca Park Si Hoo este într-o lumină ușor diferită, aceasta fiindca nu există minori implicați, astfel încât interdicțiile nu au fost inca introduse pentru actor.

Agentia de mass-media Osen a luat legatura cu cele trei canale de difuzare, acestea dand răspunsurili similare care atesta faptul că vor astepta până ce verdictul va fi dat în instanțele de judecată.

MBC a explicat: "Când o celebritate a cauzat o tulburare, noi decidem dacă să interzicem acea persoana sau nu, numai după ce există o hotărâre legală si definitiva. Astfel ca, în cazul lui Go Young Wook, deoarece problema în sine a fost de agresiune sexuala de monori, ne-am decis să interzicem să apară inca de anul trecut."

KBS a dat un răspuns asemănător, spunând: "Deoarece nu există nicio decizie oficiala, în prezent el nu este  un subiect de neconformitate cu reglementările de difuzare."

SBS a dezvăluit că si ei vor aștepta, de asemenea, verdictul final și au adăugat: "Oamenii care au primit sentințe care sunt problematice pentru societate nu pot apărea la difuzare. Noi decidem în funcție de bunul simț."

Așa cum am menționat anterior, investigațiile poliției s-au încheiat in cazul lui Park Si Hoo si dosarul a fost transmis la urmărirea penală pentru revizuire, urmand ca în următoarele luni sa fie problabil o luptă în instanța.

Sursa:
Osen
http://www.allkpop.com/2013/04/kbs-sbs-and-mbc-to-wait-for-court-verdict-before-determining-whether-to-ban-park-si-hoo-from-broadcast-appearances

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu