Labels

miercuri, 3 aprilie 2013

Kim Hyun Joong a castigat premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Film din Japonia

Kim Hyun Joong Raih Best Actor Award di Festival Film Internasional Jepang 
Actorul Kim Hyun Joong si-a dovedit încă o dată popularitatea castigand titlul de Cel mai bun actor la a cincea editie a Festivalului International de Film de la Okinawa. La evenimentul organizat pe 28 martie 2013, Kim Hyun Joong a castigat premiul pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea sa din MV-ul "Lucky Guy".

Imbracat intr-un smoching impecabil, Kim Hyun Joong s-a aratat increzator atunci când a acceptat premiul pe scenă, exprimandu-si de asemenea recunoștința și speranta pentru succesul ultimului său film în Japonia.

În plus față de ceremonia de atribuire a premiului, Kim Hyun Joong a participat, de asemenea, la un eveniment cu un show live unde a interpretat mai multe hit-uri printre care "I’m Yours" si "Heat", avand aproximativ 2.000 de fani prezenti la eveniment.

Kim Hyun Joong a avut succes în Japonia timp de mulți ani cu vânzărea pieselor sale dar și la concerte. El a terminat recent ultimul concert in Japonia in lacrimi si mulțumind fanilor japonezi pentru sprijinul lor.

Unii observatori în muzica japoneză au spuns despre Hyun Joong ca are o aura incredibila si ca nu este numai un artist multi-talentat dar are de asemenea apariții uimitoare în diferite videoclipuri muzicale și în fiecare spectacol.

Sursa:
http://k-pop-indo.blogspot.ro/2013/04/kim-hyun-joong-raih-best-actor-award-di.html
Korea.com, Entertainment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu