A face o dramă bun este o muncă grea. Ai nevoie de o rețetă bună, o mulțime de ingrediente și accente speciale, in vederea unui rezultat fenomenal și de succes. Având doar elementele de bază, cum ar fi un scenariu uimitor și un regizor talentat, nu este de ajuns. Alaturi de scenariu și regizori, trebuie actori buni, pentru a te asigura că produsul final este bun. Actorii pot fi la fel de pretiosi ca scenariul si regizorii atunci când vine vorba de actori pentru dramele TV.

Intre 26 martie si 2 aprilie, 30 de regizori coreeni au fost intervievați pentru a selecta actori și actrițe de top  care au fost excepționali în interpretarea rolurilor și nu interpretari tip. Cu alte cuvinte, regizorii au fost rugați să selecteze actorii și actrițele "amestecati". Iar pentru corectitudine, actorii care nu au fost activi mai bine de cinci ani, au fost exclusi din studiu.

Aici sunt primii cinci actori "amestecati":

1. Lee Byung Hun (20 voturi)

 

2. Jo In Sung (12 voturi)
 

3. Song Joong Ki (10 voturi)

 

4. Hyun Bin (8 voturi)

 

5. Kim Soo Hyun (7 voturi)Dezamăgit de faptul că actorul tau preferat nu a făcut parte din lista Top 5? Poate că el este în Top 10!

So Ji Sub a intrat la numărul 6​​, cu 6 voturi,
Park Yoo Chun a fost numarul 7, cu 4 voturi,
Park Shin Yang a fost numarul 8, cu 3 voturi.
Locurile 9 si 10 au fost adjudecate de o varietate de actori:
La numărul 9, cu 2 voturi fiecare, ii avem pe: Han Suk Kyu, Cha Seung Won, Bae Yong Joon, Ryu Seung Ryong, Uhm Tae Woong, Song Seung Heon, Lee Seung Gi.
La numărul 10 cu 1 vot fiecare ii avem pe: Jang Dong Gun, Jung Woo Sung,  Shin Ha Kyun, Jang Hyun, Ko Soo, Gong Yoo, Kim Nam Gil si Lee Min Ho.

Ce părere ai de clasament? Cati dintre actorii din lista Top 10 sunt preferati?

Sursa:
www.news.nate.com
http://blog.dramafever.com/2013/04/top-5-combination-actors-chosen-by-tv-drama-directors/
Hyun Bin, Jo In sung, Kim Soo Hyun, Lee Byung Hun, Lee Min Ho, Lee Seung Gi, Song Joong Ki, Song Seung Heon, Yoo Chun