Labels

sâmbătă, 11 mai 2013

"A" a renuntat la procesul intentat impotriva lui Park Si Hoo si prietenului sau


Vesti bune pentru fanii lui Park Shi Hoo!!!

Deși părea o luptă lungă în instanțele de judecată intre "A" și Park Si Hoo, s-a dovedit pana la urma că lucrurile de fapt se vor solutiona pe cale amiabila, "A" renuntand la acuzatiile împotriva actorului, care i-a intentat la randul lui un proces.

Motivul pentru care "A" a decis să renunțe la acuzatii nu a fost dezvăluit, dar conform urmaririi penale ea a retras într-adevăr acuzatile: "Pe 9 mai avocații lui "A" au depus actele pentru a renunța la procesul lor. Pentru cazurile de agresiune sexuală, în cazul în care procesul a cazut, urmărirea penală nu mai are autoritatea de a pune sub acuzare ", a declarat un reprezentant de la urmărirea penală.

Procesul împotriva lui Park Si Hoo si a prietenului sau, domnul Kim, a cazut de asemenea, asa ca acum tot ce a mai rămas sunt procesele între actor și fosta său agenție și prietenul lui "A", domnul "B". Cu toate acestea în funcție de decizia lui Park Si Hoo, ele de asemenea, vor cadea.

Pentru a recapitula, acest caz a început acum câteva luni când stagiarul "A" a depus o plangere impotriva actorului Park Si Hoo și prietenului lui, pentru agresiune sexuală. Apoi cazul a fost aruncat în aer, mai multe nume fiind implicate în mizerie, cum ar fi prietenul lui ‘A’, domnul ‘B’ si prietenul lui ‘B’, domnul ‘C’ și fosta agentie a lui Park Si Hoo.

Ancheta poliției s-a încheiat luna trecută, iar concluziile au fost inaintate parchetului, Park Si Hoo fiind acuzat de viol si semi-viol. Park Si Hoo si echipa sa de avocati a criticat poliția, ceea ce a dus ca un grup civil sa dea in judecata pe actor și pe echipa sa de avocati pentru scurgeri de iformatii impotriva stagiarului "A" și creșterea neîncrederii publice in poliție. 

Cu toate acestea, se pare că acest caz este acum solutionat fără a fi nevoie de tribunal pentru ca "A" a renuntat la procesul ei și Parcul Si Hoo va face același lucru.

Sursa:
http://www.allkpop.com/2013/05/a-drops-lawsuit-against-park-si-hoo-and-his-hoobae
OhMyNews, Kuki News, Sports World, DongA Ilbo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu