Labels

duminică, 7 iulie 2013

Kim Tae Wook in drama "Who Are You?" alaturi de Taecyeon si So Yi Hyun

După trei ani de absență, dintre care doi i-a petrecut în armată, în cele din urmă Kim Jae Wook  se întoarce pe micul ecran cu un nou serial, "Who Are You?". 

Actorul a primit multă dragoste din partea publicului și a fost recunoscut pentru capacitatea sa de a acționa și individualitatea sa unica, aparand în mai multe serialei de televiziune cum ar fi "Marry me, Mary", "Bad Guy" si "Coffee Prince".

Drama "Who Are You" va spune povestea de dragoste dintre un barbat care crede doar în ceea ce vede și o femeie care se trezește din comă după șase ani cu puterea supranaturală de a vedea spiritele. 

Taecyeon joacă rolul lui Cha Gun Woo, un detectiv inzestrat doar cu cele cinci simțuri, în timp ce So Yi Hyun care joaca rolul lui Yang Si Ohn, este o femeie care se poate vedea spirite și fantome. Personajul ei a fost descris ca o femeie prietenoasa.

Kim Jae Wook va juca rolul lui Lee Hyung Joon. El moare într-un accident și după aceea a devenit o fantomă. Lee Joon Hyung o protejeaza pe prietena lui și este singurul martor al accidentului. Mai mult decât atât, triunghiul amoros între Kim Jae Wook, Taecyeon și So Yi Hyun va adăuga, de asemenea, mai multe tensiuni la serial.

"Who Are You?" va fi difuzat incepand cu 29 iulie, după "Flower Dating Agency:Cyrano" de la ora 11:00.

Cu câteva zile în urmă actorii s-au întâlnit pentru prima lectură a scenariului:


 

Sursa: 
cr.KimJaeWookMexico
KoreaFansPanama, Dramas, Kim Jae Wook 
http://koreafanspanama822.blogspot.ro/2013/07/kim-tae-wook-en-el-nuevo-drama-who-are.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu