Labels

duminică, 3 noiembrie 2013

Cele sase adolescente din Bacau care au cucerit Coreea

Cele sase eleve care s-au calificat in finala concursului de Korean Pop (K-Pop) din Coreea de Sud au câstigat premiul de popularitate

K-pop World Festival a avut loc in orasul Changwon din Coreea de Sud pe data de 20 octombrie. Cele sase fete din Bacau au câstigat doua selectii pentru a participa in finala acestui concurs: o selectie nationala, organizata de Ambasada coreeana si una internationala, pe Internet. In finala concursului au fost 15 trupe din toata lumea, inclusiv trupa bacauana.

“Programul concurentilor a inceput de la ora 9 dimineata insa festivalul propriu zis a inceput la ora sapte seara. In deschiderea concursului a cântat o trupa k-pop numita Miss A, dupa care s-a dat startul la competitie. Noi am fost a 13-a trupa din 15″ – a povestit, pentru Desteptarea, Ana Maria Stamate, una din cele sase membre ale trupei.

Fetele din Bacau au intâmpinat, insa, o problema: cu câteva zile inainte de concurs li s-a cerut sa schimbe coregrafia de inceput.

“Odata ce am ajuns pe scena, nu ne-am mai simtit ca la un concurs de dans ci, mai mult, ca la un spectacol. Am dorit ca mesajul nostru sa ajunga la public si sa ii facem pe acestia sa danseze odata cu noi si sa se simta bine”- spune Ana Maria.

“Desi nu ne-am clasat in TOP 3, am luat Special Award care inseamna Premiul de popularitate la nivel global’ – a incheiat adolescenta.

Chiar daca nu am luat premiul cel mare sau daca nu ne-am clasat in TOP 3, noi ne-am simtit foarte bine si am câstigat ceva mult mai important decât premiul: publicul. A fost o experienta frumoasa pentru noi din care am avut ce invata si din care ne-am ales cu noi prieteni.

Ana Maria Stamate, 19 ani

Cele sase tinere sunt

- Ana-Maria Stamate,19 ani, absolventă a Colegiului Economic “Ion Ghica”;

- Ioana Gabriela Astefanoaiei,16 ani, elevă la Colegiul “Henri Coanda”;

- Diana Elena Enache, 18 ani, elevă la Colegiul “Mihai Eminescu”, Iustina Dogariu, 19 ani, elevă la Colegiul “Ion Ghica”;

- Ioana Teodora Păduraru,19 ani, studentă la Universitatea “Vasile Alecsandri” si

- Vasilica Gabor, 15 ani, elevă la Colegiul National “Gheorghe Vrânceanu”.

Sursa:
http://www.desteptarea.ro/cele-sase-adolescente-din-bacau-care-au-cucerit-coreea/
Publicat in sectiunea Actualitate
http://www.desteptarea.ro/cele-sase-adolescente-din-bacau-care-au-cucerit-coreea/#sthash.5n9s3tnk.dpuf

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu