Labels

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Jang Keun Suk asteptat in 2013 cu “Beautiful Man”

Se așteaptă cu nerăbdare “Beautiful Man”!!!

Exista o colectie de poze de la conferințe cu Jang Keun Suk de-a lungul anilor. Actorul
Jang Keun Suk este  harnic dar nu il puteți vedea in 2011, deoarece atunci a filmat filmul “You’re My Pet”, un remake din 2005, dar in fiecare an a filmat pentru cate o dramă.  

A început din 2006, de cand a fost distribuit in roluri principale în dramae. Din 2010 a început, de asemenea, turneul de concerte, Cri Show, facandu-si debutul ca si cantaret. Abia el a terminat Crishow1/2011 Crishow2/2012 si Team H, spectacol realizat impreuna cu prietenul lui Big Brother.  

Nu am idee la ce rol va lucra în fiecare an, deoarece aceasta depinde întotdeauna, dacă există un proiect bun la care vrea lucreze, script-ul, echipa etc .. Chiar el a spus că va face cate o drama in fiecare an. Stiu că este un artist multi-talentat și un actor serios. Acum asteptam drama din 2013, “Beautiful Man” și doresc ca actorul Jang Keun Suk sa fie cel mai bun!

- 2005 Love in Prague

Atunci a jucat rolul lui Yoon Gun Hee, fratele personajului principal feminin.

2006 Hwang Jin Yi

El a jucat rolul lui Kim Eun Ho, rolul principal masculin din prima jumătate a spectacolului, primul rol important ca actor, într-o dramă TV.

- 2007 Hong Gil Dong

El a jucat al doilea rol principal masculin, Lee Chang Hui.

- 2008 Bethoven Virus

El a jucat al doilea rol principal masculin, Kang Gun Woo.

 - 2009 You’re Beautiful

A jucat primul rol principal masculin, Huang Tae Kyung, drama avand mare succes, facand senzație în Asia. Cu acest rol si-a castigat titlul de Asia Prince. De asemenea a cantat si unele din melodiile OST, aratandu-si cu adevarat talentul de cantaret.

 - 2010 Mary Stayed All Night Out

A jucat primul rol principal masculin, Kang Myu Gyu.
  
- 2012 Love Rain

El a jucat in rol dublu, ca Seo Inha (anii '70, episoadele 1-4) Seo Joon (partea moderna, episoadele 5-20), tatăl și fiul, două generații cu două personalități total diferite.

Și acum este “Beautiful Man”, care umple golul pentru 2013, așteptăm și facem numărătoarea inversă până pe 20 noiembrie, KBS2 du-te, du-te du-te!

Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/?p=32815
美丽绽放cri weibo
jangkeunsukforever

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu