Labels

duminică, 23 februarie 2014

"Arirang" a fost interpretat la Soci

 
Jocurile Olimpice de la Pyeongchang au fost acum patru ani dar iubitorii de sport au primit o surpriza duminica, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci.

La ceremoniile de închidere, mai multe cântăreți coreeni de top si-au unit forțele pentru a interpreta piesa traditionala "Arirang", ca o provocare pentru următoarele jocuri .

Printre cei programati să ia parte la aceasta interpretare au fost cantareata de opera Sumi Jo, pianistul si compozitorul coreeano-japonez  Kunihiko Ryo, cantareata de jazz Nah Youn-sun și cantaretul K-pop Lee Seung-chul.

Ryo, care a compus tema cântecului Jocurilor Asiatice din 2002 din Busan, a pus împreună pentru interpretare o serie de melodii coreene, inclusiv " Arirang " .

În plus, dansatori din ansamblul de dans Korea National Contemporary Dance Company a luat parte de asemenea, la o parte din ceremoniile de închidere, sub indrumarea coregrafului Ahn Ae-soon.

Deși Comitetul de Organizare din Pyeongchang a încercat să păstreze secreta lista participanților, unele informatii au fost facute publice către unii membri ai industriei muzicale locale.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/-arirang-coming-to-sochi-66274.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu