luni, 24 februarie 2014

Rămas bun de la regina: Kim dă tot din ea în interpretarea ei finală

 

"Regina patinajului artistic", Kim Yuna , isi salută fanii cu brațele deschise larg după ce si-a terminat programul liber de patinaj de la Jocurile Olimpice de Iarna 2014 de la Soci ce a avut loc pe 20 februarie. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic Coreean)


" Va multumesc tuturor "

Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Kim Yuna pentru fanii ei dupa interpretarea ei finală profesionala. În același timp, acele cuvinte au venit de la fanii ei, care i-au fost alaturi de-a lungul multor ani de cariera .


Ea a marcat performanța ei finală pe 20 februarie, la Iceberg Skating Palace,  unde s-a plasat a doua, cu o medalie de argint. Aurul i-a revenit patinatoarei ruse Adelina Sotnikova .

În dimineața zilei de 21 februarie în Coreea "Mulțumesc, Kim Yuna", a fost fraza cel mai căutata la cel mai mare motor de căutare din țară, Naver .

Kim Yuna patineaza cu o pasiune arzătoare pe tangoul "'Adiós Nonino" al compozitorului Astor Piazzolla. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic din Coreea)


Kim Yuna ține in mana un urs polar, mascota jocurilor olimpice, un cadou de la un fan, ca facand valuri de audiență, după interpretarea ei la simplu feminin de la Jocurile de Iarnă 2014 de la Soci de pe 20 februarie. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic din Coreea)

 

Sursa:
www.korea.net/NewsFoc...
http://www.hancinema.net/farewell-to-the-queen-kim-gives-it-her-all-in-her-final-performance-66264.html