Labels

joi, 27 februarie 2014

Son Hyeon-joo ii face complimente lui Micky Yoochun

Actorul Son Hyeon-joo a vorbit extrem de frumos despre Micky Yoochun, alaturi de care joaca în drama "Three Days".

Ei au apărut la o conferința de presă pentru doua drama SBS, "Three Days", pe data de 26 și au vorbit despre cât de distractiv e sa lucreze impreuna.

Son Hyeon-joo a spus: "Am auzit că pentru Micky Yoochun a fost foarte greu sa joace, dar ceea ce am văzut a fost mai mult decât atât. Credeam că eu nu vorbesc foarte mult, de asemenea, dar el acționează înainte de a vorbi. El este rapid pentru a ajunge la stabilite și apoi se duce sa astepte și, de asemenea , el nu spune că este bolnav chiar dacă este. El este un alergator de cursa lunga" .

El a continuat să vorbeasca despre Yoon Je-moon spunand: " Am simțit că nu e nimeni care sa-l imite, atunci când am vazut filmul "Boomerang Family". Mi-am dorit să lucrez cu el și cu Jang Seong Hyeon. Ei sunt actori mari si de calitate și nu m-ar deranja să lucrez din nou cu ei. Ei nu se plâng de muncă sau ca lucreaza la distanta". El nu s-a oprit din a spune lucruri bune despre alții ..

"Three Days" este un thriller despre dispariția unui președinte în timp ce era în vacanță, după ce s-au auzit trei focuri de armă. Această dramă este produsa de Sin Kyeong-soo de la "Deep-rooted Tree" si scrisa de Kim Eun-hee.

Drama va fi dufuzata incepand cu 5 martie .

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...
http://www.hancinema.net/son-hyeon-joo-compliments-micky-yoochun-66454.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu