Labels

miercuri, 26 februarie 2014

Three Days: Fotografii cu Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun

Fotografii cu Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun din drama "Three Days" au fost descoperite prin intermediul site-urilor on-line.

Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun apar ca președinte și garda de corp care încearcă să-si salveze președintele de la pericol. Son Hyeon-joo este genul de președinte care-si tratează gărzile sale de corp cca pe oamenii pe care națiuniea toata  trebuie sa-i respecte și Micky Yoo Chun este tipul din securitate care si-ar da viața pentru președintele sau.

Drama "Three Days" este produsa de Golden Some Pictures iar Yang Geun-mo a spus: ""Three Days" este o melodramă între un bărbat și o femeie, precum si despre prietenia și loialitatea între doi oameni. Dar si despre bodyguarzii care intervin cand președintele este în pericol de a fi asasinat " .

Mai mult decât atât, in "Three Days" este vorba despre un președinte care dispare după trei focuri de armă în timp ce era în vacanță în vila sa privată. 

In alte roluri ii putem vedea pe Park Ha-seon, So I-hyeon, Choi Won-yeong, Yoon Je-moon, Jang Hyeon-seong, Kim Hyeong-gyoo și altii. Primul episod va fi difuzat pe 5 martie.


Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/three-days-son-hyeon-joo-and-micky-yoochun-in-stills-66419.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu