vineri, 14 martie 2014

Controversa aparitiei unor celebritati, aflate in stagiu militar, într- un concert din China

Controversa este că celebrități aflate în prezent în armată sunt trimise la un concert în China. 

Pe 17 martie, National Forces' Culture si Arts Performance Corps, vor participa un concert la National Center for the Performing Arts in Beijing. În timp ce primul pe lista, Song Joong Ki, va participa ca MC, caporalul Lee Hoon Suk și sergentul Kim Kyung Ho vor evolua pe scena.

Cu toate acestea, cand aceasta stire a ieșit la iveala, oamenii au subliniat faptul ca desi autoritățile din armata au abolit sistemul de soldați celebritate, în august din cauza problemei imorale de disciplina in armata, National Forces' Culture si Arts Performance Corps folosesc inca soldati celebritati.

Se pare că o controversă era de așteptat odata cu participarea celebritatior Song Joong Ki, Lee Hoon Suk și Kim Ho Kyung în grupul ce va fi in China. Cu toate acestea, autoritățile susțin ca acest lucru nu este o problemă ci o consideră mai degraba ca o utilizare practică a abilităților soldaților de rând decât ca de fapt folosesc temporar talentul soldaților celebritati.

Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2014/03/enlisted-celebrities-under-controversy-for-being-allowed-to-appear-in-a-concert-in-china

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu