joi, 20 martie 2014

Lee Joon-ki se întoarce in epoca Joseon cu o noua dramă

 Actorul de 33 de ani, Lee Joon-ki, va face din nou o vizită dinastiei Joseon (1392-1910), cu noua drama KBS, "The Joseon Shooter" (titlu de lucru).

Lee, care a debutat în anul 2004, a crescut in importanță datorita regizorului Lee Joon-ik care l-a distribuit in 2005 in filmul "The King and the Clown", unde a avut rolul unui clovn de stradă în epoca timpurie Joseon. Datorită performanțelor sale din film, el s-a bucurat de o popularitate imensă în Coreea incepand cu acel an.

"Deși a încercat personaje diferite de-a lungul ultimilor ani, telespectatorilor le place să-l văda în drame istorice", a declarat un oficial al agenției sale, Namoo Actors.

Dupa ce a jucat rolul unui clovn în film 2005, el a continuat să joace în drame personaje din epoca Joseon, precum "Iljimae" (2008) si "Arang and the Magistrate" (2012).

Noua sa drama va descrie vremurile tulburi ale Joseonului de la sfârșitul secolului al 19-lea, în care schimbările sociale a avut loc într-un ritm uimitor .

"Vom infatisa un tânăr a erei Joseon târzii, care se luptă să se adapteze la valorile occidentale după disparitia tragică a familiei sale", a declarat un oficial de la KBS mass-mediei locale.

Actorul Han Joo-wan a fost, de asemenea, distribuit in rol secundar.

KBS a anuntat ca producatorul Kim Jeong-min-III care a realizat in 2011 drama "The Princess' Man" va produce si acest serial.

"S-ar putea ca fanii sa se uite la 'The Joseon Shooter', undeva prin luna iunie", a subliniat reprezentantul KBS.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/lee-joon-ki-returns-to-joseon-era-in-new-drama-67261.html