Labels

miercuri, 5 martie 2014

O bunicuta de 88 de ani este fan Lee Min Ho

Surse mass-media au raportat ca sindromul Hallyu a atins popularitatea cu dramele coreene în China. Numarul din 23 februarie a publicatiei China Daily, care a vorbit despre un articol de pe prima pagină intitulat “Surfing the Hallyu Wave”, a spus ca distribuția fanilor pe vârste pentru vedetele Hallyu coreene se extinde, și că acestia nu sunt doar adolescente și femei de douăzeci de ani, ci si femei mai in varsta care au urmări, de asemenea, dramele coreene.

O femeie a mers recent la o reuniune de familie pentru a sărbători ziua de naștere a bunicii ei in varsta de 88 de ani. Bunica a spus nepoatei sale: " Te rog, sa-mi spui daca Lee Min Ho a suferit vreo operatie estetica. Lee Min Ho trebuie să fie o frumusețe naturală. "

Același articol de știri a raportat că dramele coreene acoperă o treime din dramele străine difuzatre la TV și conținutulul pe site-uri on-line din China. De asemenea, a vorbit despre actrita Ji Hyun in drama SBS, “You Who Came From The Stars” care a avut o popularitate ridicata în China .

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/16690/20140302/88-year-old-grandma-is-lee-min-ho-s-fan.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/88-year-old-grandma-is-lee-min-hos-fan/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu