Labels

marți, 8 aprilie 2014

Primăvara neobișnuit de calda aduce mai aproape festivalurile

 
Parcul Yunjung-ro din Yeouido, la vest Seul, este ocupat cu vizitatori care vin pentru a vedea florile de cires de pe 1 aprilie. Yeouido Spring Flower Festival a inceput anul acesta pe 3 aprilie. (photo: Jeon Han)

Florile de primăvară sunt în floare mai devreme decât de obicei in acest an, deoarece vremea de vară care a inceput continuă si în ultimele săptămâni.


Muntele Eungbongsan din Districtul Seongdong, Seul, este îmbrăcat în galben datorita florilor de forsythia de pe pantele sale. (photo: Jeon Han)

"Temperaturile neobișnuit de mari sunt atribuite unui flux continuu de aer cald venit dinspre sud-vest care isi face simntita prezenta de-a lungul marginii zonei de înaltă presiune atmosferică din apele sudului Japoniei, împreună cu soarele puternic din timpul zilei", a declarat un oficial KMA.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a continuat să explice că aerul rece va sufla dinspre nord și va începe să se deplasează spre sud incepand 3 aprilie , iar temperatura este de așteptat sa scada fata media normala, ajungand la 15-17 grade Celsius.


În ciuda faptului că intr-o zi lucrătoare a săptămânii parcul Yunjung-ro este plin de vizitatorii care au venit pentru a vedea florile de cireș înflorit din Yeouido, la vest de Seul. photo: Jeon Han)


Cum vremea  de vara timpurie continuă de pe 1 aprilie cetățenii se plimba cu bicicleta de-a lungul aleilor din parcul Hangang River, bucurându-se de peisajul colorat de florile de primavara. (photo: Jeon Han)

Sursa:
www.korea.net/NewsFoc...
http://www.hancinema.net/unusually-warm-spring-moves-up-festival-dates-67833.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu