Labels

luni, 16 iunie 2014

Lee Min Ho face aforturi în a ajuta pe cei nevoiasi

 

Este întotdeauna încurajator să vezi pe cineva foarte cunoscut că face eforturi în a ajuta pe cei care sunt mai puțin norocoși sau pentru a rezolva o problemă. Într-un fel, fanii lui Lee Min Ho, cunoscuti sub numele de Minoz, nu sunt deloc surprinsi de faptul că el a inițiat o campanie de caritate prin intermediul mass-media.

Vineri, 13 Iunie, Lee Min Ho, a luat legatura cu Promiz, o campanie care înseamnă a da înapoi si care selecteaza o temă în fiecare an. În acest an, tema aleasă este "Water".

"Promiz" este o combinație dintre cuvântul "promisiune", "Lee Min Ho," și fan clubul său de nivel mondial, "Minoz." Acesta semnifică schimbul mai mare de dragoste prin Lee Min Ho și dragostea fanilor.Potrivit anunțului, "Lee Min Ho lucreaza la aceasta campanie de o perioadă lungă de timp, exprimand dorința sa de a comunica pe termen lung cu fanii și de a împărtăși dragostea unul altuia într-un mod matur."

Puteți vedea proiectul "Knock", care va dona 100 de woni pentru fiecare persoană care se înregistrează pe site. Lee Min Ho, de asemenea, a participat la planificarea vânzarilor pe site. Toate veniturile din vânzări vor fi donate pentru campania de caritate.

Între timp, Lee Min Ho este, de asemenea, ocupat cu filmarile la filmul Gangnam Blues, care este programat să fie lansat în iarna acestui an.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/lee-min-ho-takes-the-lead-in-helping-those-in-need/
http://www.pmz2014.com/knock/
http://www.pmz2014.com/
https://www.youtube.com/watch?v=oBmbtsSnj9k

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu