Labels

sâmbătă, 16 august 2014

Taeyeon de la Girls 'Generation și Baekhyun de la EXO-K au fost văzuti stând fericiți împreună

Taeyeon de la Girls 'Generation și Baekhyun de la EXO-K au fost văzuti stând fericiți împreună pe scenă în timpul concertului SMTOWN din Seul

La primul concert de pe Seoul World Cup Stadium pentru “SMTOWN LIVE WORLD TOUR IV,” recentul cuplu Taeyeon și Baekhyun au fost văzuti ca un duo pe scenă în timpul concertelor.

Spectacolele pentru fiecare grup a inclus atat piesa de titlu cat și piese hit-uri de pe ultimul album. Astfel ca la toate, Taeyeon și restul Girls’ Generation au interpretat cântecul lor de debut “Into the New World”, împreună cu “Hoot,” “Kissing You,” dar si multe alte hit-uri. EXO a interpretat  “Let out the Beast” si “Growl”.

În timpul concertului, cuplul a fost văzut si unul langa altul în picioare, deși numai pentru o perioadă scurtă de timp. Taeyeon, care a ieșit prima la scena, a fost vazuta calma și fericita. Pe de altă parte, Baekhyun a declarat pentru public: "O multime de fani au venit să ne vadă. Vă rugăm să vecheati asupra interpretarilor noastre până la sfârșitul anului. Mulțumesc."

Cuplul a fost văzut în direct, pentru prima dată de la izbucnirea scandalului în urmă cu aproape patru luni. Cu toate acestea, au dorit să fie văzuti împreună, și cum nu există rapoarte cu probleme din partea fanilor, se pare că SONE și EXO-L au început să accepte relația lor.

Ce părere aveți de faptul ca Taeyeon și Baekhyun sunt un cuplu acum?

Sursa:
http://tenasia.hankyung.com/archives/297897
http://blog.koreaboo.com/post/94967892183/girls-generations-taeyeon-and-exo-ks-baekhyun-seen

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu