Labels

joi, 23 octombrie 2014

20 de celebrități coreene de sex masculin care arata elegant în costum

 

Barbatii arata uimitor in costum. Si e un fapt recunoscut! De la costume clasice, simple, și fara varsta. Barbatii din intreaga lume le poarta de ani și ani, și vor continua să fie în stil si in anii care vor veni. Când poartă costume, barbatii au tendința de a transmite încredere și arata fabulos în timp ce fac acest lucru. Aici sunt douăzeci de celebrități coreene de sex masculin care arata fabulos în costum!

1. T.O.P
TOP de la Big Bang arata elegant în costum de culoare visinie si fara cravata!


2. Kim Woo Bin
Kim Woo Bin arată adorabil in costumul lui negru clasic și papion.


3. Daniel Henney
Daniel arată foarte elegant în acest costum Gatsby!


4. Lee Soo Hyuk
Lee Soo Hyuk, transformat in actor din model, arată fantastic în acest costum gri. Cravata de culoarea cărbunelui completateaza, de asemenea, foarte bine costumul!


5. Lee Joon Ki
Cravata subtire merge foarte bine cu acest costum negru simplu, și bandajul de la ochi este piesa de rezistență la o tinuta de altfel eleganta!


6. So Ji Sub
Vedeta din Master's Sun arata foarte dichisit în acest costum retro completat cu un ceas mare.


7. Ok Taecyeon
Taecyeon in acesta costum ar putea fi confundat cu un pilot din anii 1960!
8. Jung Yong Hwa
Yong Hwa arata chic in acest costum în dungi! Cizmele mari (mai) sunt punctul principal in tinuta, iar acestea sunt asortate la un costum care este altfel in partea de sus.


9. Kim Soo Hyun
Acest costum arata adorabil de elegant pe Kim Soo Hyun, și emite o vibrație de Clark Kent, de asemenea. Doar ochelarii ar complete tinuta!


10. John Cho
Acest costum fara cravată arata foarte bine pe John Cho! Nasturele descheiat in în partea de sus arata frumos!11. Joo Won
Joo Won arată elegant și stilat în acest costum! Un Agent 007!


12. Rain
Acest costum există cu adevarat ca sa completeze muschii lui Rain!


13. Jay Park
La Jay, combinația dintre costum și tatuajele lui il fac sa para atât elegant și viril!14. Kim Jong Kook & Lee Kwang Soo
Amandoi baietii arata deobicei absolut haios, dar in costum nu-i intrece nimeni!


15. Onew
Onew de la SHINee arata fara efort ca un model profesionist în costumul lui!16. Steven Yeun
Steven Yeun, arata minunat în acest costum, mai ales în comparație cu hainele de de spectacol pe care le purta deobicei! Imi pare rau ca a disparut atat de tanar acest actor minunat.


17. Lee Jong Suk
Lee Jong Suk pare unic în costumul său pentru că a asociat un sacou simplu cu o pereche de pantaloni imprimat cu animale si flori!


18. Park Yoo Chun
Nu mulți barbati arata bine intr-un costum viu colorat, dar Park Yoo Chun unul dintre ei!


19. Lee Min Ho
Lee Min Ho va arata bine în tot ceea ce poartă (chiar si pulovere urate!) Dar el pare si mai frumos cand poarta un costum!


20. Song Jae Rim
Song Jae Rim arata angelic în acest costum alb!


Toti acesti barbatii arata atat de uimitor! Vreau să spun, cine nu iubește un bărbat într-un costum? Cine sunt favoritii tai?

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/20-korean-male-celebrities-looking-stylish-in-suits/?utm_source=sailthru&utm_medium=email&utm_term=20stylishmalecelebs&utm_content=newsletter174np&utm_campaign=email_weekly

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu