Labels

luni, 13 octombrie 2014

Cine este mama tripletilor lui Song Il Gook?

Oamenii sunt curiosi sa stie cine este soția lui Song Il Gook.

Song Il Gook a purtat torta pentru Incheon Asian Games impreuna cu tripletii sai, moment dat in emisiunea KBS 2TV, "Superman Is Back".

Deși Jeong Seung-Yeon, sotia lui Song Il Gook, nu este persoana publica, se pare că ei s-au casatorit după un an și jumătate de relatie și este judecător la  Incheon Court.

Song Il Gook a menționat în trecut, la o emisiune TV: "M-am indragostit de soția mea din momentul în care am cunoscut-o și am vorbit la telefon până la 11:30 noaptea din prima zi. El a subliniat ca atuul ei principal este 'seriozitatea familiara'.

Internautii au comentat: "Soția lui Song Il Gook este o persoană uimitoare", "Se pare ca Song Il Gook are totul", "Sperăm că vor fi fericiți", și mai mult.

Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/song-il-gook-and-the-triplets;-who-is-their-mother--74265.html

2 comentarii:

  1. foarte discret cu viata personala. participarea lui la Retur of Superman a meritat toti banii, dovada mediatizarea aparitiilor lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SIK e un barbat destept iar faptul ca in viata lui au aparut cele 3 minuni l-a facut si atragator. glumesc. SIK trebuie sa profite de cele 3 minuni ale lui fiindca de fapt asta e meseria lui si a copiilor lui

      Ștergere