Labels

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Vreme de toamnă perfectă în Seul


Frunzele copacilor din jurul iazului Aeryeonji care se gaseste în grădina din spate a Palatului Changdeokgung, cunoscuta sub numele de Huwon, se schimba de la verde la roșu, galben și portocaliu. Pe munții din întreaga Coree copacii isi schimba culorile in roșu, galben și portocaliu, sub un cer albastru senin. Campurile, de asemenea, se transforma intr-o nuanță de aur, sporind atmosfera de toamnă, care este deja în plină desfășurare în întreaga peninsulă.

Mulți turiști din întreaga tara merg intr-o "excursie prin frunzis". Ei se plimba singuri sub copacii multicolor în sus și în jos pe munți, cum ar fi Seollaksan, Naejangsan, Odaesan și Jirisan, sau pe Namiseom Island, calcand pe frunzele uscate, căzute. Pentru a se deda la astfel de sentimente de toamna perfecte, trebuie să meargă mai departe de Seul. Copacii de pe munții din Bukhansan și Namsan se grabesc sa-si schimbe culorile, în timp ce altii încă isi arată frunze verzi pe ici pe colo.

Pavilionul Hyangwonjeong de la Palatul Gyeongbokgung Palace din Seul se adaugă la aura de toamnă cu frunzele lui roșii și galbene de pe copaci din apropiere contrasntand cu cumolarea iazului albastru si cerul senin de deasupra capului.


Copacii ginkgo care se gasesc între clădiri înalte din centrul Seului emană, de asemenea, o culoare galbenă, manifestând atmosfera excepțională a sezonului. Principalele palate din perioada Joseon (1392-1910) sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru a arunca o privire la istoria și stilul de viață vechi al națiunii. În această toamnă, de asemenea, ele permit vizitatorilor să se răsfețe. Frunzele frumos colorate din copacii de la palat creaza un cadru pitoresc, în paralel cu dancheong, vopseaua tradiționala multicolora a palatul de pe clădirile din lemn și streașină.

Changdeokgung Palace, care găzduiește Huwon, faimoasa grădina din spate, este cu siguranta locul ideal pentru a o vizita. In gradina arțarul si-a vopsit frunzele in roșu aratand ca o acuarelă izbitoare. Păianjenii de apă de pe frunzele căzute de pe iaz si o familie deratoni care caută hrană in imprejurimile palatului, pot fi o priveliște care te-ar putea face sa uiti complet agitația orașului. "Copacii din jurul Palatului Changdeokgung și gradina publică din spate abia au început să-si schimbe culoarea", a declarat un oficial de la palatul pe 22 octombrie. "La începutul lunii noiembrie, va veti găsi înconjurati de o strălucire frumoasă de toamnă frunze aici".

Oamenii pot opta pentru o plimbare prin domeniile Parcului Sky din Sangam-dong, pentru a vedea stuful.


Stuful violet din Parcul Sky în Sangam-dong, atrage oamenii ca și clipocitul oceanului de argint, de asemenea. E nevoie de cinci minute de mers pe jos în sus pe scările de 450 de grade pentru ca oamenii sa poata vedea fiecare fir de iarbă de argint dansand în vânt.


În domeniul, unii dintre vizitatori pot fi văzuti tinandu-se de mana cu cei dragi. Altii fac poze cu panorama Seoului ce poate fi vazuta de la observatorul din apropiere, adăugând un moment unic la bagajul lor de amintiri de toamnă. Fotografii: Jeon Han

Copacii din jurul Pavilionului Gwallanjeong de la Palatul Changdeokgung încep să-si schimbe culoarea frunzelor, adăugând aceasta la sentimentul unic al inceperii sezonului de toamnă.


O familie de ratoni dau târcoale Palatului Changdeokgung. Un oficial de la palat cere vizitatorilor să nu se apropie de animalele care locuiesc la palat, pe motiv ca ei nu sunt obișnuiti cu interacțiunea umană.

Vizitatorii parcului fac fotografii și selfies intre unduirea stufului in plina floare și cer in  Sky Park.


Stuful chinezesc creează un val de argint sub cerul de toamnă în Parcul Sky din Sangam-dong, nordul Seului.


Sursa:
http://www.ohkpop.com/185648/perfect-autumn-weather-in-seoul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu