Labels

luni, 6 octombrie 2014

Yoo Seung Ho a primit deja oferte în timp ce este in armata

Desi au trecut mai puțin de trei luni de cand a plecat in serviciul militar, popularul actor Yoo Seung Ho primește deja mai multe oferte. Agentia sa a confirmat că filmul Joseon Magician este unul dintre numeroasele proiecte de luat in seama, dar nici o decizie fermă nu a fost luata. Si, va fi Park Shin Hye partenera lui?

Yoo Seung Ho este un exemplu foarte bun pentru ca face serviciul militar la o varsta mult mai tanara decat o fac deobicei vedetele. De asemenea Yoo a decis să renunțe la tratamentele speciale, ducandu-se la pregătirea de bază, iar acum este instructor în departamentul care pregătește noii recruți. El va fi oficial eliberat pe 4 decembrie din pregatirea de baza.

Deși este in varsta de numai 21 de ani, Yoo Seung Ho a jucat deja diferite tipuri de roluri, de la rolul romantic din Operation Proposal la personaj negativ dar sensibil din I Miss You, și chiar Impăratul de Jad din Arang and the Magistrate. Fanii i-au găsit cu siguranță titlul de Magicianul Joseon care este  potrivit pentru Yoo Seung Ho.

Este minunat să știi că viitorul este luminos pentru Yoo Seung Ho după serviciul militar. Un reprezentant al San Entertainment a declarat: "In prezent primim propuneri bune, iar Joseon Magician este doar unul dintre numeroasele propuneri pe care le-am primit."

Orice proiect si-ar alege, el o poate găsi Park Shin Hye ca partenera. La începutul anului, când a fost întrebata cu ce actor  ar vrea sa joace în drame, Park a spus, conform relatărilor InStyle Magazine, care ar fi interesata să joace într-o poveste de dragoste cu Yoo. Park este cu numai trei ani mai în vârstă decât Yoo.

Ea a spus că l-a găsit pe Yoo Seung Ho mai "matur și bărbătesc", atunci când ea l-a întâlnit. Ea s-a referit la o  întâlnire cu el înainte de a pleca în serviciul militar. Vă puteți imagina cât de mai "matur și bărbătesc" trebuie să fie el acum? Park Shin Hye poate avea concurență sa obtina un rol alaturi de Yoo Seung Ho.

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/37902/20140916/as-his-military-discharge-day-draws-near-yoo-seung-ho-considers-new-acting-roles.htm
http://www.dramafever.com/news/yoo-seung-ho-already-receiving-offers-while-in-military/
Yoo Seung Ho, Kdrama, hot guys, Yoo Seung Ho, Arang and the Magistrate, I Miss You, Operation Proposal

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu