Labels

vineri, 21 noiembrie 2014

Actorul Ji Chang-wook face progrese cu "Healer"

Ji Chang-wook evolueaza cu "Healer".

Ji Chang-wook joaca rolul lui Seo Jeong-hoo, un care nu se da in laturi la nimic pentru bani în noua dramă KBS 2TV, "Healer".

El pare dezinteresat și elegant, dar e bun la arte martiale. Acest lucru nu s-a văzut înainte cand a jucat rolul lui Ji Chang-wook, prințul dinastiei Yuan mai numit si Ta Hwan, din drama MBC, "Empress Qi".

La fel de mult este asteptata aparitia lui Ji Chang-wook deoarece atrage atenția cu personajul pe care l-a ales sa-l joace in acest moment.

Ji Chang-wook pregatea o scena acțiune in acel moment cand s-a facut poza și a facut totul de unul singur. A lucrat la rezistența lui și la exercitiile de arte marțiale.

Nu numai că, a devenit una cu personajul sau, Seo Jeong-hoo, care este cel mai bun in ceea ce face, Ji Chang-wook si-a analizat și lucrat personajul între programele sale foarte solicitante.

Un oficial al dramei "Healer" a zis: "Ji Chang-wook a fost în legatura cu scriitorul Song Ji-na de foarte multe ori pentru a discuta despre personajul pe care el l-a lucrat din greu pe. Puteți paria că va fi bine".

"Healer" este o dramă de acțiune, o poveste de dragoste despre tinerii din această generație care se luptă intr-o lume pe care le-au lasat-o părinții lor. Este programata pentru difuzare dupa "Tomorrow's Cantabile".

Sursa:
http://tvdaily.asiae.co.kr/read.php3?aid=1416526748803235002
http://www.hancinema.net/actor-ji-chang-wook-advances-with-healer-75643.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu