Labels

joi, 6 noiembrie 2014

Poliția verifica imaginile și înregistrările din spital referitoare la Sin Hae-Cheol

Ancheta privind moartea lui Sin Hae-Cheol este în curs oficial. În prezent, datele au fost colectate și în curând vor fi date publicitatii și vor putea fi consultate.

Șeful Jeong Chae-min a spus ca pe data de 5 noiembrie se asteapta transmiterea dosarelor medicale de la spital.

Înregistrările din spital sunt imagini cu interventia de enteroplastie, înregistrări ale intervenției chirurgicale și tratamente medicale. Există, de asemenea, înregistrările ale autopsiei de la Laboratorul Stiintific National de Investigatii Criminale

Insa, înregistrarea video a interventiei chirurgicale nu a fost găsita încă.

Poliția a spus: "Familia susține că există o înregistrare video a interventiei chirurgicale, dar nu am găsit nimic când am căutat la spital. Verificăm insa existența ei". Poliția a solicitat, de asemenea, o cercetare suplimentara a autopsiei la intestinul subtire pentru a verifica dacă decesul a intervenit in urma interventiei chirurgicale.

Directorul spitalului a declarat va fi convocat la interogatoriuintr-o săptămână.

Jeong Chae-min a spus: "Vom finaliza interogatoriul tuturor celor care au avut de-a face cu intervenția chirurgicală. Directorul este primul și apoi alți doi oameni din spitalul vor fi audiati. Am de gând să cer Asociatiei Medicale Coreene un punct de vedere".

Funerariile lui Sin Hae-Cheol a fost stabilite în Anseong pe data de 5. Familia a organizat o conferință de presă și a spus: "El a avut nici o problema inainte de operatie si speram ca rezultatele anchetei se vor finaliza curand".

Sursa:
www.dispatch.co.kr/
http://www.hancinema.net/police-check-pictures-and-records-regarding-sin-hae-cheol-s-death-75102.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu