Labels

joi, 18 decembrie 2014

10 scene jenante de sarut cu Park Shin Hye


Park Shin Hye este personaj principal in drama Pinocchio si joaca alaturi de Lee Jong Suk astfel ca nu pot să nu enumar scenele ei sarut in dramele in care a jucat. Când ai ca parteneri cei mai tari bărbați din K-drama, nu există nicio scuză sa stai acolo ca o păpușă pietrificata! Si spuneti daca n-am dreptate!? 

Practic, atunci când ii da pupici lui PSH, ea se gandeste la cum ar fi ...Dar băieții sunt într-adevăr ca si ...
Pentru a intelege la ce ma refer mai jos sunt 10 momente de sarut (în nici o ordine anume) cel emai ciudate ale lui Park Shin Hye lui:

1. Caprioara in faruri:2. La asta te trec fiorii - fiindca ea este de-a dreptul speriata ...


3. Ea e surprinsă; el surprins; toată lumea e surprinsa!


4. Se pregătește pentru impact la 3 ... 2 ... 1 ...


5. Daca te saruta Lee Min Ho este dureros si te zbati  ....


6. Poor Yong Hwa, obligat să facă tota munca! Scenele din spatele camerei de filmat arata chiar mai ciudat.7. Ai fost atât de aproape, PSH și deschide ochii.8. "Ack, el se apropie! Repede, ce fac oamenii atunci când se sărută? Ar trebui să zâmbesc? Da, acest lucru pare in sfarsit complet natural, nu? ".


9. Nimic nu spune "poveste de dragoste" în timpul unei ciocniri de buze accidentală.10. Stai, nu, sa dau înapoi. 
 

Buna PSH, dacă aveți nevoie de un tutorial, aici puteti vedea cum se face într-adevăr:


Imi place in general Park Shin Hye, si mai am speranța ca Lee Jong Suk are ceva mai mult noroc! Asa ca, cine are rabdare sa vizioneze Pinocchio va vedea daca am dreptate sau nu!

Sursa:
http://www.ohkpop.com/188632/10-embarrassing-kissing-scenes-park-shin-hye-korean-drama

5 comentarii:

 1. Volens-nolens vad Pinocchio... asa cum nu-mi place mie... cu episodu'. Asta micu' a reusit, si a mai dat-o putin pe brazda. Sper ca pana la final s-o aduca pe calea cea buna! Stii vorba aia "Speranta moare ultima!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. draga mea, multumesc frumos ca mi-ai redat speranta :D deci, rabdare si-mi zici ce a facut pana la urma, s-a dat sau nu pe brazda? a reusit asta micu sa faca ce nu a facut de exemplu LMH? :D

   Ștergere
  2. La un moment dat domnisoara a avut chiar initiativa. Intr-un alt epi decor de vis, ea... de cosmar, dar pana la urma isi da mana la o parte din dreptul gurii si accepta! http://www.soompi.com/2014/12/04/will-lee-jong-suk-and-park-shin-hye-finally-kiss-in-pinocchio/ https://www.youtube.com/watch?v=RB4v0TLvFaI

   Ștergere
  3. Revenim cu imagini de la fata locului! 3:) Sper sa si functioneze. https://www.facebook.com/hashtag/%EB%B0%95%EC%8B%A0%ED%98%9C

   Ștergere
  4. Sau poate asta https://www.facebook.com/video.php?v=920196997991980

   Ștergere