Labels

marți, 17 februarie 2015

Bae Yong Joon se desparte de mai tânăra Koo So-hee

Actorul Bae Yong Joon a rupt-o cu Koo So-hee, un plutocrat (persoană care, datorită averii de care dispune, participă la conducerea statului și a treburilor publice).

O sursă a raportat că Bae Yong Joon s-a despărțit de Koo So-hee, cu care se intalnea de peste un an. Motivul destrămarii relatiei nu este necunoscut, iar el nu a comentat despre asta.

De asemenea, Key East a confirmat faptul că Bae Yong Joon și Koo So-hee s-au despartit și că a fost o chestiune intima.

Relația lor a inceput în decembrie 2013, în Japonia. Nikkan Sports i-a reperat pe Bae Yong Joon și pe Koo So-heela cand erau la o intalnire în Tokyo și a raportat acest fapt. Coreea, Japonia și alte părți ale Asiei au fost interesate despre starea relației lui Bae Yong Joon.

Atenția a fost indreptata spre vedeta Hallyu și fiica președintelui LS Industrial chairman, Koo So-hee. Discuții despre căsătoria celor doi au avut loc un timp, după ce au fost în vacanță împreună, dar ambele părți au afirmat că era prea devreme sa vorbeasca serios despre asta.

Bae Yong Jun a debutat în 1994 cu drama KBS, "Love Greeting". Apoi a continuat sa joace in diverse alte drame printre care "Hotelier" și chiar în filme precum  "Untold Scandal" și altele. Apoi a dat lovitura cu drama din 2002, "Winter Sonata" cand în Japonia și-a câștigat porecla de "Yonsama". In prezent el este cel mai mare actionar al agentiei Key East Entertainment.

Koo So-hee este a doua fiica a lui Koo Ja-gyoon, președintele LS Group. A absolvit Universitatea Syracuse din New York și a terminat scoala din Koryo. A inceput sa lucreze pentru tatăl ei din 2010, dar a demisionat în 2011. Ea are o parte remarcabilă din capitalul social al companiei cu o valoare aproximativa peste 6 miliarde woni.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/bae-yong-joon-breaks-up-with-14-year-younger-koo-so-hee-78746.html

2 comentarii: