Labels

luni, 6 aprilie 2015

5 Reclame comerciale ale vedetelor K-Drama care te vor ajuta sa primesti primavara


Reclamele comerciale sunt de multe ori cel mai bun mod ale vedetelor de top din K-Drama și idolii K-pop de a obține un flux continuu al activitatii. Chiar dacă vedete, cum ar fi Park Shin Hye, Lee Min Ho and Lee Jong Suk sunt în prezent intr-o pauză de la actorie, ei continuă să-si arate personalitățile aparand in reclame comerciale. Mai jos sunt cinci reclame comerciale cu vedete K-Drama aparute in martie 2015, care te vor ajuta să primesti vremea caldă de primăvară.

1. Park Shin Hye are o naratiune in limba engleză în ultima ei reclama comerciala pentru Visa Asia Pacific.

Park Shin Hye combina frumusetea cu spiritul ei ludic în ultima ei reclama pentru Visa. Ea poate fi vazuta fie pe covorul rosu fie in aer liber, spiritul ei viu încurajează publicul să uite iarna si plin de bucurie sa îmbrățișeze soarele de primăvară.2. Kim Soo Hyun uimeste telespectatori cu haine pentru aer liber, într-un spot pentru Beanpole.

Kim Soo Hyun este un model excelent pentru Beanpole pentru că este convingător intr-o reclama pentru haine in aer liber. El face chiar un camping plin de farmec (glamping) pe un teren accidentat.3. Mini-filmul lui Lee Jong Suk pentru MVIO, ‘Long Distance Love’ a primit mai mult de 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

"Long Distance Love 'este un mini-film fantastic, care a atras fanii lui Lee Jong Suk. Vizitatorii pot visa să fie dragostea misterioasa sau imaginea actritelor favorite din K-Drama, în locul lui.4. Song Jae Rim și IU sunt adorabili intr-un decor cu copaci de floare de cireș și motociclete pentru SBENU.

Una dintre cele mai bune reclame facute pentru a capta magia primăverii a avut premiera în februarie 2015. UI și Song Jae Rim sunt adorabil cand prezinta moda de primăvara și vara pentru SBENU.5. Lee Min Ho pentru Romanson poate avea o mulțime de fotografii de interior, dar oferă încă o șansă de a-l vedea pe unul dintre cele mai stralucitoare vedete din divertismentul coreean.Sursa:
http://www.ohkpop.com/211066/5-k-drama-star-commercials-that-help-to-welcome-spring
http://www.kdramastars.com/articles/80305/20150402/5-k-drama-star-commercials-that-help-to-welcome-spring.htm

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu