Labels

marți, 28 aprilie 2015

Dupa terminarea serviciului militar Song Joong Ki va juca in rol de ofițer

La actorii care termina la termen serviciul militar obligatoriu de doi ani, uneori dureaza până la un an pentru a se odihni și sa ia în considerare ceea ce doresc să facă în continuare cu cariera lor. Nu este insa cazul lui Song Joong Ki.

Actorul a fost eliberat din armata pe data de 26 aprilie și probabil, cu doar o săptămână înainte de a începe filmările la urmatorul sau proiect.

El urmează să apară în producția KBS de televiziune, "Descendants of the Sun", care a așteptat sa termine serviciul militar pentru a începe filmarile. Deci, după o săptămână de la terminarea serviciului militar Song Joong Ki va începe sa joace rolul unui ofițer a Forțelor Speciale în timpul Războiului din Vietnam.

Povestea are loc într-o zonă de război, timp în care personajul lui Song se întâlnește cu un chirurg care lucreaza pentru o organizație umanitară. Cei doi inițial  sunt dversari, dar în cele din urmă intre cei doi incepe o poveste de dragoste. Song Hye Kyo joacă rolul medicului de care se indragosteste pesonajul lui Song Joong Ki.

Drama a fost creata special pentru cei doi actori. Unele dintre scenele vor fi filmate înainte de luna octombrie cand este programata spre difuzare. Asta face sa fie un program de filmare mai confortabil pentru actori, și în conformitate cu agentia coreeana de mass-media Naver TV, acest lucru a făcut ca drama sa fie o opțiune atractivă pentru revenirea lui Song Joong Ki.

Dar totuși lui Song Joong Ki "Nu-i da prea mult timp sa petreaca cu prietenii și familia. O mare parte a dramei va fi filmata in afara Coreei.

Altor actori le-au luat de la câteva săptămâni la câțiva ani pentru a se readapta la viața civilă și de a decide cu privire la o dramă de revenire.

Actorul Kim Jae Wook a spus că lui i-a fost greu sa faca trecerea înapoi la viața civilă. Dupa luni de la terminarea serviciului militar, el nu e complet adaptat.

"Am spus ca este nevoie de timp pentru un actor să se simtă din nou confortabil ca actor după eliberarea din armata, dar am crezut ca eu voi fi o excepție", a spus el. "Se pare, totuși, că am nevoie de timp, iar eu încă încerc să ma adaptez nu numai ca actor, ci, de asemenea, sa fiu membru al societății din nou."

Dar el s-a adaptat. La scurt timp după aceea, Kim Jae Wook a jucat in "Who Are You?" alaturi de Ok Taec Yeon și So E Hyun.

Actorii pot intra armata ca favoriti ai fanilor, dar nu reușesc să refacă locul lor în ratinguri atunci când se întorc din aramata. Acesta a fost cazul lui Hyun Bin, a cărui stea a strălucit foarte puternic după cele două drame hit "My Lovely Kim Sam Soon" si "Secret Garden" pe care le-a facut inainte de serviciul militar. Dramă lui revenire extrem de asteptata, "Hyde, Jekyll and I" nu impresiona atunci când a fost vorba de evaluări.

Ultimele roluri a lui Song Joong Kiînainte de a intrat în armata au fost în drama au fost in drama "Nice Guy" și filmul "A Werewolf Boy". Dramă lui de revenire va cu așteptări mari.

Sursa:
http://www.ohkpop.com/214925/song-joong-ki-leaves-military-service-to-play-an-officer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu