Labels

miercuri, 22 aprilie 2015

Kim Nam-gil in rolul lui Jeon Do-yeon

Actorul Kim Nam-gil se reîntoarce in rol de detectiv serios în filmul "The Shameless".

La a 68-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, Kim Nam-gil arata ca un barbat bland dar care devine un proscris.

"The Shameless" este un film despre un detectiv și prietena unui criminal. Kim Nam-gil joacă rolul lui Jeong Jae-gon, un detectiv care se indragosteste de  femeia unui ucigaș.

Inima rece,  Jeong Jae-gon face tot posibilul sa-si prinda criminalii și de această dată, se deghizeaza ca lucrator într-un bar pentru a-l prinde pe Park Joon-gil. Acolo, el se apropie de Hye-kyeong care este femeia inamicului . El dezvoltă sentimente pentru ea și încetul cu incetul dorinta lui de a o condamna slăbește.

Kim Nam-gil a jucat în filme și drame timp de 10 ani. Acum folosește un altfel de look pentru a deveni un personaj dureros și cinstit. Anul trecut, el a jucat în "Pirates" in rolul unui personaj masculin și comic si a reusit să atragă în jur de 8 milioane de spectatori in cinematografe.


Despre alegerea filmului "The Shameless", Kim Nam-gil a declarat: "Imi place realitatea si sa aduc emoții la un ivel mult mai jos. Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că este regizat de Oh Seung-wook, pentru care sunt un fan și ca joc alaturi de frumoasa actriță Jeon Do-yeon".

Regizorul Oh Seung-wook a spus: "Oamenii cred de obicei despre detectivi ca sunt duri, de aceea mi-am dorit ca Jae-gon sa fie un dandy. Kim Nam-gil este atât de dandy și masculin, dar de asemenea si sensibil. Îmi place de el și e perfect pentru rolul lui Jeong Jae-gon.

"The Shameless" este un film emotional despre un detectiv care ascunde adevărul despre o femeie care este prietena unui criminal.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-because-of-jeon-do-yeon-81132.html
http://www.ohkpop.com/214120/kim-nam-gil-because-of-jeon-do-yeon

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu