luni, 4 mai 2015

Joo Jin-mo va juca in drama "My Love Eun-dong"

Drama JTBC, "My Love Eun-dong" a lansat fotografii ale indragostitului inocent Joo Jin-mo.

El se afla la o conferință de presă si poartă un tricou negru cu un sacou alb și zâmbeste. El arata ca vedeteta din drama. Trăsăturile lui frumoase țintesc publicul feminin si este pe cale sa spuna ceva șocant în fața tuturor reprezentantilor presei.

Rolul lui Joo Jin-mo este cel a lui  Ji Eun-go, o vedeta de top care si-a regasit prima dragoste, pe Ji Eun-dong. El este o vedeta naționala, dar care are întotdeauna un loc în inima lui pentru Ji Eun-dong. El arată mândru și arogant, dar de fapt foarte grijuliu.

Joo Jin-mo a aparut pe platourile de filmare emoționat și a salutat tot personalul. Apoi a devenit Ji Eun-ho și a jucat rolul unui indragostit inocent  care are ochii  doar pentru Ji Eun-dong.

Joo Jin-mo a spus: "Eram nerăbdător sa fiu în fața aparatului de filmat, pentru prima dată dupa un an, dar am reușit să fac asta in parte și datorită regizorului și personalului. Poti sa astepti cu nerăbdare să te uiti la " My Love Eun-dong ".

"My Love Eun-dong" este despre dragostea între un bărbat și o femeie, dragoste  care se prelungeste pe un interval de timp de 20 de ani. Aceasta este produsa de Lee Tae-gon și scrisa de Baek Mi-kyeong.

"My Love Eun-dong" va fi lansat pe 29 luna aceasta.

Sursa:
www.tenasia.co.kr/arc...
http://www.hancinema.net/my-love-eun-dong-joo-jin-mo-81586.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu