Labels

miercuri, 13 mai 2015

Kim Hyun Joong a scris de mana scrisoarea de ramas bun catre fani

Înainte de a pleca in armata pe 12 mai, Kim Hyun Joong a postat  pe site-ul lui oficial fotografii care-l aratau cu capul ras, pregatindu-se pentru armata și o scrisoare scrisă de mână unde-si exprima gândurile despre serviciul militar obligatoriu și-si cerea scuze fanilor sai.

In scrisoare Kim Hyun Joong a scris: "Bună ziua, acesta este Kim Hyun Joong. Trebuie să va spun la revedere, fără măcar sa am șansă de a va saluta intr-un mod confortabil."

Mai mult, el si-a cerut scuze pentru ca si-a arăta laturile negative fanilor și publicului larg și si-a mărturisit frustrarea pentru lucruri pe care nu le-a putut spune în altă parte.

"Am fost foarte rău. A trebuit să rămână liniștit pentru că eu sunt o persoană publică și nu-mi pot exprima cu ușurință sentimentele adevărate oricui. Ultimele zile au fost grele, eu purtand vina pentru a nu fi în stare să fiu mai matur și grijuliu ", a declarat Kim Hyun Joong.

El a vorbit în special fanilor care au fost alaturi de el din zilele cand era in trupa SS501. El a scri:, "Nu știu cum ar trebui să-mi cer scuze. Mă simt ca și cum as pleca cu o sarcină de datorii pe umerii mei. "

De asemenea, vedeta nu a uitat să le mulțumeasca acelor fanilor care au avut încredere în el până în ziua înrolarii lui. "Baieti, m-ati ajutat psihic în acele vremuri agitate. Ati știut de lucruri pe care nu am avut șansă sa le spun și ati avut încredere in mine, a explicat el.

Apoi Kim Hyun Joong a continuat : "Toți barbatii merg in armata, dar ca acum e rândul meu să merg, ma simt slab. Următorii doi ani vor fi noi capitole în viața mea. Voi reveni in societate ca un om responsabil și ca persoană publică."

Kim Hyun Joong a fost inscris pentru serviciul militar obligatoriu pe 12 mai și este încă în proces cu fosta lui prietena.

Sursa:
http://pyeonghwasblog.blogspot.ro/2015/05/kim-hyun-joong-writes-hand-written.html

2 comentarii:

 1. ii va fi greu, mai ales ca starurile nu mai beneficiaza de conditii speciale. si sper ca va reveni mai matur. si mai echilibrat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. se va descurca, sunt sigura. pe mine m-a impresionat scrisul lui din scrisoare.

   e ordonat si tenace, altfel nu ar fi ajuns asa departe ...

   Ștergere