marți, 5 mai 2015

Lee Byung Hun va juca in remak-ul "The Magnificent Seven"

Actorul Lee Byung Hun va juca in remak-ul "The Magnificent Seven" imediat după ce va termina filmul "Beyond Deceit". Aceasta este al cincea film pe care Lee Byung-hun il va juca la Hollywood după seria "G.I. Joe", "Red 2" și "Terminator: Genisys".

Filmul original "The Magnificent Seven" a fost filmat in anul 1962 intr-un sat din vest. Filmul vorbeste  despre 7 pistolari. Versiunea refăcuta ii va avea in distributie pe Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke și altii. Lee Byung-hun va juca in rolul lui Billy Rock.

Lee Byung-hun s-a ridicat pas cu pas ca actor la Hollywood și în cele din urmă culege roadele. Este adevărat că el este actorul strain la care se astepta intrarea la Hollywood.

Lee Byung-hun a jucat în "GI Joe", acesta fiind primul sau film la Hollywood. El a jucat in rolul lui Storm Shadow și apoi a progresat în a doua serie cu mai multe responsabilități.

Apoi Lee Byung-hun a urcat surprinzător. A jucat in "Red 2", alaturi de Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins si John Malkovich. El s-a remarcat la fel de mult ca și actorii din rolurile principale.

Apoi el a filmat pentru rolul T-1000 în "Terminator: Genisys". T-1000 este omul lichid care a apărut de câteva ori în seria "Terminator", și acest lucru a constituit un fapt foarte interesant pentru fanii de acasă.

El a jucat apoi în "Beyond Deceit" alaturi de Al Pacino, dar nu este clar care este rolul lui cel mai important de la Hollywood. Acum, că Lee Byung Hun va juca in "The Magnificent Seven", se pare că va deveni curând un actor recunoscut la Hollywood.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/lee-byung-hun-to-star-in-the-magnificent-seven-in-hollywood-81655.html

3 comentarii:

  1. toata lumea il apreciaza si totusi ramane pe roluri de suport :-(

    RăspundețiȘtergere
  2. nu are de-a face cu norocul ci cu Hollywood-ul

    RăspundețiȘtergere