luni, 11 mai 2015

Ryoo Soo-yeong va fi prezentator pentru emisiunea "2015 Hope TV SBS"

Actorul Ryoo Soo-yeong devine MC pentru "2015 Hope TV SBS".

"2015 Hope TV SBS" a început în 1997 să se preocupe de persoanele care suferă de sărăcie și durere în întreaga lume. In 2006, s-a transformat in "Hope TV" și a militat pentru sprijinirea copiilor nevoiași din țările din lumea africana și a treia.

Prezentatorul Ryoo Soo-yeong emisiunilor "2015 Speranța TV SBS" MC Ryoo s-a facut cunoscut  în 2012  pentru ca a prezentat condițiile disperate ale copiilor din Madagascar și, de asemenea, s-a dus pe la Coasta de Fildeș pentru a da o mana de ajutor copiilor care suferă de o boală de piele.

Ryoo Soo-Yeong a declarat: "Am început să devin mai interesat sa ajut pe alții după ce am văzut ce-i in Coasta de Fildeș. Sunt onorat să fiu MC pentru "2015 Hope TV SBS" și mă simt foarte responsabil".

In emisiunea "2015 Hope TV SBS" va fi fi prezenta de asemenea si actrita Jeong Ae-ri și crainicul Kim Joo-woo. Stirile vor fi prezentate de Park Jeong-Cheol (Madagascar), Kim Gyu-ri (Etiopia), Ye Ji-won (Kenya), Han Go-Eun (Nepal) și alții care au simtit adevărul trist.

Sursa:
eto.co.kr/common/Resu...
http://www.hancinema.net/ryoo-soo-yeong-to-mc-for-2015-hope-tv-sbs-81891.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu