vineri, 22 mai 2015

Top 5 dintre cele mai tari transformari “Shoulder Gangster”
Deci, ce este mai exact un shoulder gangster? Nu vă faceți griji, nu e nimic rusinos în Coreea. Recent, termenul de "shoulder gangster" a devenit un trend fiind o expresie care descrie persoanele cu umerii largi. Lee Min Ho, Lee Jong Suk, Kim Woo Bin, Yoo Yeon Seok si Ji Chang Wook sunt unii dintre cei mai fierbinți shoulder gangster de astăzi.

Acestia sunt inalti de 180 cm sau mai mult și sunt extrem de frumosi. Un alt numitor comun este faptul că toti si-au transformat corpurile prin exercitiu și sunt uimitor de fierbinti cu umerii lor largi.

Ei au umerii largi pentru ca femeile sa-si doreasca să se sprijine pe ei și sa se țina de ei. Hainele, în special tricoturi, le imbraca frumos umerii. Chiar complet îmbrăcati, aceste vedete arata foarte fierbinti și masculini.

Astea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la unele transformări shoulder gangster sexy. Bucurați-vă ochii cu acesti shoulder gangster!

Ai fost familiarizat cu Lee Min Ho înainte de faima lui cu “Boys Over Flowers”?

 

El e cu siguranta cu totul altul după cum poate fi observat în City Hunter și Heirs.

 

Lee Jong Suk era subtirel subțire în timpul zilelor sale de formare. A început sa-si dezvolte musculatura pe masura ce si-a dezvoltat si cariera de actor

  

Desigur, Ji Chang Wook nu au avut un trecut de slab ca ceilalți actori de pe această listă. Fanii au apreciat de mai mult timp umerii largi ai chipesului actor. Mulți au fost tristi cand s-a încheiat “Healer”.Corpul său hot câștigat o mulțime fani când a fost modelul de coperta pentru  Men’s Health și si-a aratat corpul bine lucrat.În timp ce mulți au apreciat mai mult munca grea pentru tonifierea corpului său, mai mulți fani au preferat corpul mai putin sculptat din “Healer”.Kim Woo Bin este un alt actor model care s-a transformat in broad shoulders cand i s-a lansat cariera de actor.

 

Mai urmeaza inca vedete “Shoulder Gangster”! Bine ai venit!

 

Yoo Yeon Seok este adorabil in drama “Warm and Cozy”.  Cu infatisarea lui și natură lui frumoasa a adunat mulțime de fani! Actorul a debutat la o varsta frageda in filmul "Old Boy". De atunci, el a crescut destul de bine, nu crezi?

 

A intors capetele cu rolul sau din “Reply 1994”. Corpul lui cioplit cu siguranță a ajutat!Care transformare esti cea mai impresionanta? Există și alte vedete hot care si-au dezvoltat foarte mult umerii? Ce ziceti?

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/05/21/5-of-the-hottest-shoulder-gangster-transformations/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-of-the-hottest-shoulder-gangster-transformations

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu