luni, 15 iunie 2015

Bounty Hunters: Lee Min-ho, "Va fi un film distractiv"

Actorul Lee Min-ho a participat la evenimentul de prezentare media a noii colaborari coreeano-chineză, filmul "Bounty Hunters" - "Vânătorii de recompense".

Despre personajul său, Lee Min-ho a comentat: "Este un personaj inteligent și drăguț, si foarte bun la arte marțiale. E ceva ce nu am făcut înainte și sper că va fi amuzant sa privesc".

În timpul tăierii tortului, MC a întrebat: "Te gandesti la orice alta dorință pe lângă succesul filmului?" și Lee Min-ho a menționat recentul accident cu o navă chineză spunand: "Am trecut prin aceeași durere în Coreea. Sper ca prietenii și familiile victimelor sa treaca peste aceasta durere".

Prezentarea media a filmului "Bounty Hunters" - "Vânătorii de recompense", a avut loc în China pe 14 iunie și sute de reprezentanti din toata presa au fost acolo pentru a-l vedea pe Lee Min-ho.

"Bounty Hunters" - "Vânătorii de recompense" va incepe filmarile in luna august.https://www.youtube.com/watch?v=rznnHiUMMdc

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/bounty-hunters-lee-min-ho-it-s-going-to-be-a-fun-movie-83229.html#$$npzgf5&&RUZL2hNPEeWfeArIhAgzZg$$

Un comentariu: