Labels

vineri, 31 iulie 2015

Tiffany de la Girls’ Generation s-a pozat cu Tom Cruise

Tiffany de la Girls’ Generation s-a pozat recent cu vedeta de cinema Tom Cruise, dupa ce i-a luat un interviu despre cel mai recent film al său.

Celebrul Tom Cruise este în prezent într-un turneu de promovare pentru ultima parte de la extrem de populara sa serie “Mission: Impossible”. Al cincilea film “Mission: Impossible – Rogue Nation” a avut premiera în Coreea pe 30 iulie.

Pe timpul cat Tom Cruise s-a aflat în Seul, Tiffany l-a intervievat ca reporter special pentru emisiunea KBS de divertisment, “Entertainment Weekly”.

Pe 30 iulie, ea a postat pe pagina personala de Instagram  o imagine cu posterul a filmului, precum și o imagine in care era cu Tom Cruise. Ea a scris titlul: "A avut o explozie sa vorbesc despre @missionimpossible 5 # roguenation thanks for being soo inspiring #tomcruiseinkorea dont miss the interview on #KBS#EntertainmentWeekly” - @ misiune imposibilă 5 # multumesc popularei vedete pentru interviul atat de inspirat # tom cruise in coreea nu ratati interviul # pe KBS# la Entertainment Weekly”.

Emisiunea “Entertainment Weekly” este difuzata în fiecare sâmbătă și sperăm ca interviul sa fie inclus in programul din această săptămână!

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/07/30/girls-generations-tiffany-takes-snapshot-with-tom-cruise/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu