Etichete

miercuri, 8 iulie 2015

Yoo Seung-ho si Ko Ah-ra distribuiti in filmul "The Joseon Magician"

Filmul "Joseon Magicianul" ii are ca protagonisti pe Yoo Seung-ho și Ko Ah-ra .

"Joseon Magicianul" este povestea unui magician care are o indragoste periculoasa și care urcă pe scena pentru ultima oară a vieții sale.

Potrivit We The Film, "The Joseon Magician" a terminat filmările pe data de 2 iulie. Filmul a fost filmat in 72 de locații diferite în Coreea si i-a trebuit luni pentru a se termina și se pare că nimic de ce s-a realizat nu a mai fost văzut în filmele coreene.

"Joseon Magicianul" este primul film a lui Yoo Seung-ho, dupa revenirea din armată. El joacă rolul magicianului Hwan-hee, și a trebuit sa ia lectii de magie înainte de a incepe filmarile.

Ko Ah-ra joacă rolul Prințesei Cheong Myeong și a luat lectii de calatie și arte marțiale înainte de realizarea filmului. Jo Yoon-hee joacă rolul unei gisaeng oarba și încearcă o transformare cat mai fidela a personajului sau.

Lee Kyeong-yeong, Park Cheol-min, Son Byeong-ho, Jo Dal-hwan și alți actori s-au reunit pentru a face un nou film memorabil. "The Joseon Magician" are ca producător pe Kim Dae-Seung care a creat si alte filme cum ar fi"The Concubine", "Blood Rain" și altele.

Sursa:
www.nocutnews.co.kr/s...
http://www.hancinema.net/yoo-seung-ho-and-ko-ah-ra-s-the-joseon-magician-cranks-up-84134.html#$$nr5upp&&1mGiIiVMEeWEfBJrmWqnew$$

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu