Etichete

miercuri, 26 august 2015

Park Shi Hoo revine in drama ca un erou de combatere a criminalității

Park Shi Hoo va reveni cu o drama la începutul anului viitor.

Au trecut doi ani de când un scandal l-a oprit pe popularul actor să apară pe micul ecran, dar filmarile  la o dramă viitoare OCN au fost confirmate.

In drama “Neighborhood”s Hero” Park va juca rolul unui fost agent secret, care deschide un bar de cartier. Personajul său devine prietenos cu obisnuitii de la bar și astfel este la curent despre crimele din cartier. Unul dintre obisnuitii lui de la bar este un tânăr care speră să devină ofițer de poliție. Personajul Park il pregătește în secret și cei doi decid sa combata criminalitatea împreună. Ei devin eroi de cartier.

Drama incepe filmarile in luna septembrie dar nu va fi difuzata mai devreme de 2016.

Ultima drama in care a jucat Park a fost drama SBS din 2012-2013, “Cheongdamdong Alice” in care a jucat alaturi de Moon Geun Young. El a avut rolul unui chebol care se indragosteste de o fata care planuia să se căsătorească cu un chebol.

La scurt timp după ce actorul a terminat filmarile la serialul de succes, el a fost implicat într-un scandal cu o actriță începătoare care a susținut că a fost violata. El a susținut ca relațiile lor au fost consensuale, dar ea a spus că era prea beata pentru a-si consimțământul. Scandalul a dat tonul si unor serii de procese. Deși toate acuzațiile au fost în cele din urmă retrase, scandalul a stopat cariera actorul în Coreea.

Park Shi Hoo a luat in calcul o revenire în 2014 confimand participarea in drama “Golden Cross”, dar reacția internautilor la castingul lui a fost atât de negativa ca în cele din urmă el a decis sa se retraga.

Pe parcursul ultimilor doi ani, el a lucrat în alte țări. El a apărut în filmul chinezesc "Fragrance", care a intrat in box-office urmare a succesului avut. Apoi a fost distribuit în filmul “Love After Love” alaturi de Yoon Eun Hye. Fan clubul ei a facut comentarii negative la participarea ei în film, dar ea a rămas pana la urma sa joace in film. Acest film a fost filmat în China și Coreea de Sud și este programat pentru lansare in cursul acestui an.

Park Shi Hoo este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din dramele “Iljimae,” “The Princess” Man” si “Princess Prosecutor”. De asemenea, el a apărut în 2012 in filmul “Confession of a Murder”.  Filmul a fost lansat după scandalul lui și cu toate acestea a primit critici pozitive, în special în Japonia, tara în care actorul rămâne foarte popular.

Sursa:
http://www.ohkpop.com/230906/park-shi-hoo-returns-to-dramaland-as-a-crime-fighting-hero

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu