luni, 5 februarie 2018

5 Moduri romantice prin care Taeyang și-a dovedit dragostea pentru Min Hyo Rin


Taeyang de la BIGBANG s-a dovedit a fi ultimul romantic: cântărețul s-a căsătorit cu prima sa mare iubire, actrița Min Hyo Rin.

Povestea lor sună mai ca ceva ca-n filme - se spune că cei doi s-au îndrăgostit în anul 2014, după ce Min Hyo Rin a jucat în videoclipul pentru piesa lui solo "1AM". Și-au făcut relația publică în anul 2015 și si-au anunțat căsătoria în luna decembrie a anului trecut. Familia a declarat că Min Hyo Rin este prima fată pe care Taeyang a le-a arătat-o vreodată.

De-a lungul anilor, cuplul a atras admirația și invidia pentru angajamentul lor constant și neschimbat unul față de celălalt. În special, Taeyang și-a exprimat dorința de a-și exprima deschis sentimentele pentru Min Hyo Rin, adesea făcând declarații publice despre dragostea și devotamentul său.

Iată cinci dintre cele mai frumoase momente în cate Taeyang și-a dovedit dragostea pentru Min Hyo Rin:

1. A scris cântece despre ea
Taeyang nu a ascuns faptul că Min Hyo Rin  îi servește adesea ca inspirație pentru muzica sa. Referindu-se în mod deschis ca ea muza lui, el a confirmat că actrița se gândea la el în timp ce lucra la cel mai recent album solo "White Night".

La conferința de presă pentru lansarea albumului, Taeyang a comentat: "Ca și la piesa mea anterioară ‘Eyes, Nose, Lips’, a fost imposibil ca muzica mea să nu fie influențată de prietena mea. Spun cu îndrăzneală, că ea este persoana pe care o iubesc cel mai mult și mă gândesc la ea ca la muza mea care mă inspiră ".


2. El vrea ca ea să râdă la glumele lui. greșit
Anul trecut Taeyang a dezvăluit că face adesea glumele “dad jokes”, pe care Min Hyo Rin nu le găsește la fel de amuzante.

După ce a dezvăluit că glumele lui au primit de obicei un răspuns călduț, el a adăugat: "De aceea sfârșesc să fac și mai multe glume. Pentru că vreau confirmarea ei.


3. El îi trimitea scrisori scrise de mână
Taeyang si-a impresionat fanii din întreaga lume în timpul unei apariții la postul de radio MBC, “Radio Star,”, când a dezvăluit că îi ia timp să-și exprime dragostea într-un mod dulce și de modă veche.

Membrul BIGBANG a zis "De multe ori scriu scrisori scrise de mână lui Min Hyo Rin. Le scriu ori de câte ori mă gândesc la ea. Uneori le dau direct, iar alteori le trimit împreună cu florile."


4. Prietenii lui pot spune din starea lui cum se desfasoara relatia
Tovarășul lui G-Dragon, membru BIGBANG și prietenul lui apropiat, a dezvăluit în 2016 că starea de spirit a lui Taeyang se schimbă vizibil în funcție de starea relației sale cu Min Hyo Rin.

"Se arată într-adevăr în expresia lui", a remarcat G-Dragon. "Este un tip optimist, așa că atunci când el își petrece toată ziua înfricoșător sau continuă să suspină adânc, nu trebuie să spună nimic pentru ca noi putem ghici că a fost o ceartă".

Seungri confirmă: - Pot spune sigur să spun că Min Hyo Rin influențează destul de mult starea de spirit a lui Taeyang.


5. El a fost mereu acolo să o susțină
Când Min Hyo Rin și-a atins visul vieții de a debuta într-un grup de fete prin spectacolul varietății KBS "Sister's Slam Dunk", Taeyang i-a trimis un buchet de flori cu o nota romantică: “My flower, My Muse”.

Iar din partea noastră, felicitări frumosului cuplu pentru noul lor început!

Sursa:
https://www.soompi.com/2018/02/02/5-romantic-ways-taeyang-proven-love-min-hyo-rin/
http://www.insight.co.kr/news/138183
http://www.insight.co.kr/news/137816

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu