Labels

duminică, 4 februarie 2018

La deschiderea ceremoniei olimpice se va trimite un mesaj de pace

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018 din Pyeongchang de pe 9 februarie va lua forma unei povesti de aventuri prin cultura și istoria Coreei.

"Scopul nostru este de a proiecta pasiunea țării noastre pentru pace și armonie", a declarat mercuri Song Seung-hwan, directorul creativ al jocurilor. "Prin incursiunea copiilor prin cultura și istoria coreeană, vom evoca o lume pașnică facută de puterea de comunicare și de conexiune".

Cinci copii vor merge într-o aventură de-a lungul a cinci milenii de istorie coreeană, luând câteva puncte înalte de-a lungul drumului și terminând într-o notă de speranță și armonie.

Producătorul executiv Yang Jung-woong a declarat: "Nu putem dezvălui mai multe detalii despre conținut datorită regulamentelor IOC, dar vor fi folosite tehnologiile coreene de ultimă oră , inclusiv realitatea augmentată, comunicarea mobilă de generația a cincea și dronele".

Ceremonia de închidere din 25 februarie va fi intitulată "Următorul val" - "Next Wave".

Participarea în ultimului minut al Coreei de Nord nu va schimba ceremoniile. "Ceremoniile sunt planificate până în amănunt, astfel încât nu pot fi adăugați interpreți nord-coreeni", a spus Song. "Dar există discuții despre performanța taekwondo nord-coreeană înainte de ceremonia de deschidere."

Pentru a ajuta vizitatorii să îndure frigul de pe stadion, organizatorii spun că vor fi oferite gratuit jachete rezistente la vânt, pături din lână, perne generatoare de căldură, încălzitoare pentru mâini și picioare și pălării, și vo fi instalate scuturi și încălzitorii de vânt, dar și adăposturi termice.

Kim Dae-hyun de la comitetul de organizare a spus: "Organizatorii Jocurilor Lillehammer din 1994, care până în prezent sunt înregistrate ca cele mai reci Jocuri Olimpice de iarnă, au cerut vizitatorilor să se îmbrace călduros - o eșarfă și o rochie potrivită pentru vremea rece.

Unele lucruri vor fi interzise pe stadion, inclusiv lichide, containere netransparente, lentile de camera mari, trepiede și pocnitori.

Întrebat dacă vizitatorii pot aduce drapelul național în ciuda participării Coreei de Nord, Kim a spus: "Este corect ca orice sud-coreean să aducă un taegeukgi, sau pavilionul de unificare dacă doresc. În orice caz, în conformitate cu Legea Securității Naționale, pavilionul nord-coreean nu este permis"

Sursa:
https://www.hancinema.net/pyeongchang-will-be-the-biggest-winter-olympics-ever-114949.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu