Labels

duminică, 4 februarie 2018

LED-uri strălucitoare luminează pârtiiile olimpice din Pyeongchang

Locurile de întâlnire pentru evenimentele de schi sunt marcate cu lumini în Pyeongchang, provincia Gangwon.

Pyeongchang, un sat mic de țară, până acum un an, a fost transformat într-un oraș cu lumini strălucitoare pregătit pentru scena mondială.

Centrul gazdei olimpice este Alpensia Olympic Park, care este dotat cu LED-uri. În timpul nopții, este imposibil să pierdeți cele mai mult de 1.721 de LED-uri care decorează peste 160 de puncte de până la 20 de metri în aer.

De asemenea există zeci de turnuri, cum ar fi la locurile de bobsleigh, schi fond și alte evenimente, decorate cu o mulțime de lumini.

Spectatorii vor putea să se bucure de lumini în timpul competițiilor, iar evenimentele majore de schi vor putea avea loc noaptea, ținând seama de diferența de fus orar dintre țările participante, mai ales din Europa, care este de opt până la nouă ore în urma Coreei.

Inițial organizatorii s-au îngrijorat de faptul că luminile artificiale, prea luminoase, ar putea împiedica performanța sportivilor, dar majoritatea sportivilor care au participat anul trecut la testarea luminilor nu au făcut nici o plângere, exprimându-și satisfacția față de frumusețea spectacolului.

Sursa:
https://www.hancinema.net/shimmering-leds-light-up-olympic-venues-in-pyeongchang-115077.html
http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2018/01/31/2018013101343.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu