Labels

duminică, 10 iunie 2018

Avocat fără lege - Lawless Lawyer (2018)


Bong Sang Pil (Lee Joon Gi) a crescut ca un gangster, plin de lupte fizice dure și evitând legea. Când mama lui moare de o moarte tragică, este hotărât să-i răzbune moartea.

Astfel, Sang Pil devine avocat și începe vâneze oameni cu putere absolută care cred că sunt dincolo de lege. Cu viclenia și abilitățile dobândite in viața sa anterioară, Sang Pil folosește atât pumnii, cât și lacunele legale pentru a strânge un record impresionant de oameni fără de lege.

Ha Jae Yi (Seo Ye Ji) este o avocată tânără care crede că legea este sacră și luptă pentru aplicarea ei. Dar licența ei se suspendă atunci când lovește un judecător supărată fiind de hotărârea nedreaptă din timpul unui proces. Jae Yi ajunge să lucreze pentru Sang Pil, pentru ca ea să poată continua să plătească datoriile tatălui ei.

Când Sang Pil și Jae Yi se implică într-un caz care pe implică Cha Moon Sook (Lee Hye Young), un judecător senior care are o mare putere și Ahn Oh Joo (Choi Min Soo), fost gangster care este acum CEO al unei corporații, pot găsi o modalitate de a bate cei mai puternici oameni din oraș într-un joc foarte periculos?

"Lawless Lawyer" este o drama din Coreea de Sud, în regia lui Kim Jin Min.

Distribuția
Choi Min Soo 

Serialul se poate gasi super tradus pe: 


 https://koreangossip.net/avocat-fara-legi-2018/


Sursa
https://www.viki.com/videos/1133065v-character-teaser-lee-joon-gi
https://www.viki.com/videos/1128037v-lawless-lawyer-episode-1?utm_source=facebook&utm_medium=social-media-ad&utm_content=ChannelLP&utm_campaign=2018-Q2-SVOD
https://koreangossip.net/avocat-fara-legi-2018/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu