Labels

sâmbătă, 22 decembrie 2018

Barun Sobti - A vorbit despre filmele de dupa IPKKND

Barun Sobti

Barun Sobti
Iată o veste bună pentru toți cei cărora le-au plăcut serialul Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon și l-au pierdut pe Barun Sobti de pe ecran: deja a lansat filmul său de debut la Bollywood Main Aur Mr Right și a terminat filmările la 22 Yards. Știm că voi îl iubiți (dacă comentariile de pe acest post au fost un punct de reper!), Atunci când a intrat astăzi în biroul nostru pentru un interviu, l-am întrebat tot despre filmele sale, despre piesa sa viitoare din Dubai și dacă intenționează să se întoarcă pe TV. Verificați interviul nostru exclusivcu Barun Sobti!
Echipa MissMalini (Echipa MM): Vorbește-ne despre filmul tău, Main Aur Mr. Right.
Barun Sobti (BS): Este un romcom, este un film simplu. Nu există un cinematograf rutier. Este un film foarte ușor, de fapt, oamenii care caută o doză mai ușoară de romantism și comedie ar trebui să meargă să-l vadă. Cred că va avea o mulțime de tineri în public și eu joc personajul Sukhi, un model / actor wannabe ... [mormăie] ca în viața reală. Și da, este vorba despre asta.

Echipa MM: Când va putea fi văzut?
BS: Aș vrea să știu. Știu. Cred că spre mijlocul lunii iulie.
Barun Sobti

Barun Sobti
Echipa MM: Vorbește-ne despre 22 Yards și personajul tău, Ron Sen.
BS: Ron Sen este de fapt prescurtarea pentru Ronajit Sen. Joc rolul unui agent de cricket în 22 Yards, și mulți oameni - inclusiv eu - nu știam că cricketul are de fapt agenți. Deci, tot ce va fi aprobat pe bricheta / tricoul unui jucator de cricket, si ce jucator va juca pentru club si ce aprobare va veni pe teren, este totul gasit de un agent de cricket. Eu joc unul din ăsta. Sunt eu și un alt personaj, vom fi doi actori principali. Există și multe alte personaje substanțiale. Este un scenariu frumos, spunând faptul că toată lumea pe care producătorii au contactat-o si au îmbrățișat scenariul am ajuns la firmări. Asta înseamnă să spun cât de bun este scenariul.

Echipa MM: Ați terminat a doua rundă de workshop-uri pentru 22 Yards, nu?
BS: Am lucrat destul de mult pe film, deoarece inițial a fost scris în limba engleză. Deci, pentru a traduce în hindi, cu același fel de greutate și efect devine un pic dificil. Așa că am petrecut mult timp la traducere ... nu în totalitate hindi, asta nu s-a întâmplat, dar hinglish. Asta a durat foarte mult, dar cred ca am facut o slujba echitabilă și cam exact la fel avem scenariul pe care il vom folosi în film.
Echipa MM: Este aspectul tău în film?
BS: Unul dintre ele. Acesta este aspectul meu când nu muncesc foarte mult [râde] Nu-mi place să mă bărbieresc sau să mă tund. Dar, din fericire, acesta va fi unul dintre aspectele din film.

Echipa MM: Cât de asemanatoare sunt caracterele MAMR și 22 Yards?
BS: Deci personajul din MAMR este al unui tip foarte drept. Va fi ca și cum, dacă vede cineva care traversează drumul și are dificultăți, sau mașina cuiva se descompune și ai nevoie de cineva care să împingă sau să ofere un scaun unei femei ... el ar face asta. Asa aș fi eu. Dar Ron (din 22 Yards) este un tip foarte intens, un tip matur. Obișnuiesc uneori să fiu așa, dar în caz contrar eu sunt un tip destul de rece și ușor de făcut.

Echipa MM: Veți fi în curând în Dubai într-o piesă de teatru cu câțiva dintre membrii serialului Issar Ko Kya Naam. Spuneți-ne puțin despre asta - ați mai fost în Dubai înainte?
BS: N-am fost niciodată în Dubai. De fapt, singura călătorie în țară pe care am făcut-o în viața mea a fost în ultimele 6 luni, pentru că am lucrat mereu. Deci, aceasta va fi prima dată în Dubai, și cu această piesă ... unul dintre prietenii mei Akshay, am fost selectați pentru Iss Pyaar Ko Kya Naam Alegeți o zi și discutăm doar despre subiectul acestei piese. În timp ce eram în conversație pentru a face ceva de acest fel, toată lumea a ajuns la un consens și a spus "o vei face". Așa că mi-dat cuvântul; acesta este singurul motiv pentru care o fac. Nu sunt o persoană de scenă și cred că probabil va fi ultima oară când voi juca pe scenă.

Echipa MM: Unde este mai dificil: să joci în seriale sau filme?
BS: Nu, personajele oricum sunt dificil de jucat. Confruntarea cu camera este exact aceeași. Vreau să spun că este diferit pentru regizor, director, pentru echipa de casting / scenarist ... dar pentru un actor este exact același lucru.

Echipa MM: Cu care actor/actrita de la Bollywood vreți să colaborați?
BS: Nu am idee. Nu sunt genul de persoană care ar fi privit la o casă de producție, la distribuție sau la director sau la un banner ca să spună da unui proiect. Mă uit doar la scenariu și personajul meu.

Echipa MM: Ai în plan să te întorci la TV?
BS: Plan, eu nu fac nici un plan. Dacă nu lucrez, care este scopul? Nu stiu, eu iau viata asa cum vine.

Echipa MM: Cum rămâi cu picioarele pe pământ în ciuda succesului pe care l-ai primit?
BS: [stânjenit] Oamenii chiar cred foarte mult în mine, de fapt. Nu sunt prea multe lucruri pe care le-am făcut la viața mea. Și nu știu ... ești ceea ce te fac oamenii din jurul tău. Cred că oamenii din jurul meu și al familiei mele îmi dau o verificare a realității din când în când. Vezi, bun este faptul că, prietenii mei, familia mea, soția mea, sunt mândri de mine în mod corect, știți. Vor fi mândri, dar nu vor ieși înafară. Ei erau și înainte mulțumiți și fericiți și-mi dăruiau dragoste. Deci ei suportă destul de bine și sunt de fapt mândri de modul în care o suport eu.

Echipa MM: Multă lume dorește să te alături pe Twitter? Ai mulți fani!
BS: Sunt foarte rău cu site-urile de socializare. Nu mă voi putea obișnui. Nu vreau să răspund la multe întrebări și să fiu leneș pentru tot restul vieții și oamenii să mă învinovățească. Aș prefera să nu fac asta. Când au ieșit telefoanele mobile, mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc cu ele. Deci eu sunt genul de persoană care ar prefera să vorbească personal.

Întrebări rapide!


Echipa MM: Cine este ultima persoană căruia i-ai scris?

BS: Uh ... Jerry. Unul din prietenii mei.

Echipa MM: Care este ultimul cântec pe care l-ați ascultat pe iPod?

BS: Nu am un iPod, dar în mașina mea, se întâmplă să ascult acest cântec numit A hundred Miles.

Echipa MM: Dacă erai super-erou, care ar fi superputerea ta?

BS: Aș fi invizibil.

Echipa MM: Care este ultimul lucru pe care l-ați cumpărat?

BS: Cafea.

Echipa MM: Dacă trebuia să vizitezi o țară, care ar fi ea?

BS: [crede] Chiar acum ... Grecia.


Pix: Khyati Gandhi pentru MissMalini

Adaptare după
https://www.missmalini.com/2013/04/16/exclusive-barun-sobti-speaks-about-his-upcoming-films-2/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu