Labels

sâmbătă, 22 decembrie 2018

IDU - De fapt ce minciună stă în spatele plecării lui Barun Sobti


Barun Sobti a răspuns la întrebări în ultima zi a filmărilor la serialul său de succes Iss Pyar Ko Kya Nam Doon

Barun Sobti a devenit un nume uzual datorită serialului său de succes Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, care a fost difuzat mai mult de un an. El a îndemnat publicul să judece perfecțiunea cu care a jucat rolul magnatului arogant și bogat, pe Arnav Singh Raizada. De asemenea, chimia sa cu co-starul Sanaya Irani a fost iubită de telespectatori. În ultima zi a filmărilor, Barun nu revine la decizia de a renunța la serial și vorbește despre planurile sale de viitor.

Cum vă simțiți în timpul filmărilor pentru ultima zi?

Aștept cu nerăbdare să mă uit înapoi la timpul trecut. Totul este bun și nu este nimic de plâns.

Există sentimente mixte acum că ați renunțat la spectacol?

Sunt amorțit. Cel mai bun lucru este că îmi filmez scenele singur, fără nici unul dintre colegii mei, altfel ar fi fost ciudat. M-am distrat bine să particip la spectacol și să mă prețuiesc în fiecare moment. Voi avea o mulțime de amintiri de dus înapoi cu mine.

Când canalul te-a convins să stai până la sfârșit, ai avut vreun gându secundar?

Nu chiar. Odată ce am luat decizia, m-am împotmolit. Astăzi este ultima mea zi de filmare. Mai târziu, echipa va merge la Birmingham (Marea Britanie) pentru un eveniment al canalului.

Ești conștient de isteria în masă pe care a provocat-o ieșirea ta? Fanii au scris scrisori canalui și au dat telefoane, cerându-vă să rămâneți în contin uare. De asemenea, au insinuat că, din moment ce vă retrageți din cauza unor probleme cu producătorul Gul Khan, canalul ar trebui să înlocuiască casa de producție.

Ei bine, am primit numeroase e-mailuri de la fani care mă întrebau despre continuarea serialului. Dar permiteți-mi să clarific că nu există nici o problemă între Gul Khan și mine. De fapt, ea a fost un mare producător și un mare sprijin. Acesta este cel mai mare serial al carierei mele și sunt recunoscător pentru ocazia pe care mi-a oferit-o. În ceea ce privește fanii mei, le mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul lor și sper că vor continua să arate această iubire lș la proiectele mele viitoare.

Care vă sunt planurile de viitor?

Acum filmele mele viitoare, care ar trebui să fie lansate în curând. De asemenea, aștept cu nerăbdare o pauză și o petrecere a timpului cu familia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu