Etichete

sâmbătă, 12 ianuarie 2019

IDU - Episodul 12Arnav este in vizita pe un teren unde vrea sa construiasca o fabrica cand apare iubita lui, Lavanya, intr-o masina rosie decapotabila si cu o fusta foarte scurta. Arnav este foarte incantat de Lavanya si arata asta. Este ziua lui Arnav dar lui nu-i place sa sarbatoreasca dar Lavanya este una din putinele persoane pentru care Arnav ar face pauza 5 minute si mai si gusta din tortul adus de ea, tortul lui preferat dar la care Lavanya face alergie.


Kushi ajunge loa locul ei de munca dar cum pieruse la templu repartitia data de Shyam, de acolo au intreptat-o spre sediul central ca sa ia legatura cu Lavanya Kashyap deoarece numai ea avea copii dupa repartitii.


Arnav si Lavania petre cateva clipe impreuna dar apoi Arnav se apuca de treaba si isi vor da intalnire la sediul firmei ASR deoarece au programata o sedinta.


Kushi ajunge la sediul firmei unde este programata sa lucreze dar cum nimeni nu ii da importanta, se duce sa astepta pana o baga cineva in seama, pe o canapea, unde mai statea o candidata. Lavanya se trateaza de alergia provocata de tortul aniversar a lui Arnav, dar ce nu face o femeie indragostita petnru barbatul iubit - isi poate sacrifica sanatatea.


Satula sa astepta ca cineva sa le ia in evidenta, fata care statea langa Kushi pe canapea se duce la birou sa afle informatii dar, cand il vede venind pe Arnav se duce dupa el in birou, dorind sa ocupe postul de secretara fara ajutorul cuiva.


In casa Raizada Akash pleaca intr-o calatorie de afaceri dar inainte ia bunecuvantarea de la parinti, de la Bunica si de la Anjali. Cum Bunica vrea sa afle lucruri despre iubita lui Arnav, incearca sa-l descoase pe Akash dar Anajali ajunge inainte ca Akash sa spuna ceva. Bunica este foarte dezamagita iar Manorama este de parere ca ea ar trebui sa afle adevarul de la ele decat din alta parte.


Fata care a plecat dupa Arnav in birou reuseste sa-i dea lui Arnav un dosar important, pe care Lavanya il lasase la birou in loc sa-l trimita la sedinta. Arnav ii spune Lavanyei ca el nu lucreaza cu parfumul ei frantuzesc si ca doar in particular sunt iubiti iar Lavanya o da afara pe candidata la postul de secretara pentru ca ea nu avea pe cineva mai competent decat ea in biroul ASR.Ca sa forteze aflarea adevarului, Manorama trimite flori in Sahantivan ca si cum ar fi din partea Lavanyei astfel ca Bunica sa afle de ea. Anjali reuseste sa acopere totul si astfel Manorama se necajeste.


Ramasa fara asistenta Lavanya, intr-un moment de furie, o alege pe Kushi drept secretara ei iar Kushi, speriata se hotaraste sa accepte jobul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu