Labels

duminică, 20 ianuarie 2019

IDU - Episodul 14Kushi ajunge in prima zi de serviciu si cum intra pe usa ii da telefon Shyam care vrea sa stie cum este. Ea termina repede de vorbit dar nu inainte de a-i multumi ca o ajuta pe matusa ei ca sa rezolve problema pensiei.


Arnav si echipa lui vrea sa incheie o afacere si totul trebuie sa fie impecabil pentru a face impresie buna oamenilor de afaceri dar, tocmai atunci Kushi aprinde candela la Zeita si se porneste alarma de incendiu, umpland totul cu apa. Arnav este furios si pleaca din birou furios.Shyam intra in casa matusii lui Kushi pandind momentul dar face bimpresie una acesteia cand o ajute sa se ridice dupa ce s-a impiedicat si a cazut. Shyam ii promite matusii ca o va ajuta cu pensia ei iar ea ii propune lui Shyam sa stea la ea deoarece era o camera libera si are incredere in el. Matusa nu se gandeste ca in casa sunt doua fete nemaritate si in timp lumea va barfi ca in casa sta un barbat necasatorit iar intr-o zi Shyam va profita de acest lucru.Kushi a fost sa bea un ceai la un chiosc stradal si trece prin parcarea firmei ca sa manance niste fructe - ei ii este tot timpul foame si mancarea de la serviciu este foarte scumpa. Ea pune fructele pe o masina cand, apare Arnav si ea se ascunde lasand fructele pe masina. Dar cand se uita ce se intampla, masina pe care pusese fructele era a lui Arnav Sing Raizada care, nu avea deloc disponibilitatea de a vorbi cu ea mai ales ca era ud ca un soricel. Atunci nu aveau de unde unde sa stie ca Zeita tocmai le jucase iar o festa.


Valul lui Kushi se prinde de oglinda lui Arnav Singh Raizada si el, in loc sa il desfaca, il rupe si pleaca, lasand-o pe Kushi foarte necajita.


Ajunsa la birou, Kushi constata ca acolo se trange apa de pe jos dar nu pune intrebari ci isi vede de treaba.


Arnav povesteste lui Anjali de ce a ajuns ud acasa iar ea ii spune ca asa a vrut Zeita sa se intample. Bunica ajunge si ea in camera lui Arnav, dar este deconspitara de Laxmi, tocmai cand putea afla cine a trimis florile si cine este iubita lui Arnav.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu