Labels

sâmbătă, 26 ianuarie 2019

IDU - Episodul 19Lavanya se duce in biroul lui Arnav ca sa-i multumeasca pentru geanta dar acesta e numai cu gandul la Kushi si cum va castiga el pariul impotriva ei. Lavanya se face ca nu observa ca acesta e absent la vorbele ei dar nu poate sa fie indiferenta cand apare Kushi ca sa zica rezultatele masuratorilor modelorlor masculine.
Kushi ii spune lui Arnav masuratorile dar acesta se infurie fiindca a pierdut si ii spune sa plece din birou. Arnav spune ca el nu cunoaste cuvantul a pierde si ca ea trebuie sa demonstreze timp de 15 zile cat de capabila este.
In biroul lui Arnav vine seful pazei care ii da acestuia CD-ul cu imaginile de la momentul in care a fost alarma de incendiu. Arnav deschide CD-ul si vede ca alarma a fost pornita de Kushi care a aprins lampa la Zeita. Arnav se infurie si o cheama pe Kushi cu gandul de a o da afara dar isi da seama ca din cauza contractului nu poate face asta dar ii va da o proba cu care nu se va descurca - disctarea in limba engleza. Dar Kushi este informata la timp de disctare si va avea o solutie.
Nu e prima oara cand Arnav isi incearca puterea de seductie asupra lui Kushi sau testeaza efectul apropierii lui de ea. Asa face si acum si, incantat, ii spune ei - Nu este timp sa stai pe ganduri. Dar si de asta data el ramane surprins ca nimic nu are efect asupra ei si continua cu disctarea, parca mai furios ca aceasta fata simpla ii poate rezista fara sa se intimideze iar lui ii bate inima ca nebuna doar cand simte apropierea ei.


Manorama trage sfori ca Bunica sa afle de iubita lui Arnav si aceasta sa-l insoare cat mai repede pe Arnav si astfel sa-si aduca nora pe fata visurilor ei. fata visurilor ei.


Cand se muta definitiv in casa matusii, Shyam aduce alimente cat sa o impresioneze pe aceasta, dar nu inainte de a-i da telefon lui Kushi ca o asteapta acasa o suspriza. De asemenea, cand vorbea cu Kushi, peste Shyam a dat o masina si astfel ca Shyam va avea piciorul in ghips.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu