Labels

miercuri, 30 ianuarie 2019

IDU - Episodul 24Arnav o salveaza pe Kushi din fata masinii si in loc sa ii spuna sa plece acasa ii da haina lui, ca sa nu faca de rusine firma, fiindca ea e foarte uda. Kushi refuza haina iar Arnav pleaca furios. Arnav se simte jignit si respins de Kushi, mai ales ca de cand a intalnit-o imaginea ei ii banutie permanent mintea.Payal o asteapta afara in ploaie pe Kushi care nu mai venea dar pana la urma asteptarile ei se termina caci apare Kushi in masina lui Akash, acesta luand-o cu el, ca o mica compensatie fata de ce a suferit ea din partea lui Arnav. De asemena cand afla ca e ziua surorii sale Payal, Akash ii da lui Kushi esarfa pe care o cumparase din piata si care ii placuse fetei pentru care Akash a nutrit sentimente din prima clipa in care a vazut-o. Akash o zareste pe Payal si fericit, ii spune lui Kushi ca sigur ii va placea esarfa surorii ei, Payal fiind aceeasi fata care o indragise si astfel esarfa a ajuns, nesperat pentru el, la cine trebuia.
Arnav uraste faptul ca, desi respins de atatea ori, are sentimente pentru Kushi - respingerea ei il doare si il macina. Cum sa iubeasca o feta care nu-l doreste? Si de aici razbunarea lui permanenta pentru ea. El spune: Nu pentru fata asta ... care il respinge si nu il doreste. 


Asuns in Shantivan, Arnav este ingandurat si gandurile lui sunt la tot ce s-a intamplat in viata lui in ultima vreme, totul fiind legat de Kushi. El crede ca daca o va face pe Kushi sa sufere ea ii va ceda si atunci victoria va fi a lui. El nu stie inca ce sa faca cu Kushi dar stie sigur ca se vrea dorit de ea, vrea sa o lege definitiv de el si el sa nu-i mai dea drumul niciodata. Cu cat Kushi il respinde mai mult cu atat Arnav se incapataneaza mai mult sa o aiba. Pentru Arnav, Kushi e ca fructul oprit.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu