Labels

luni, 14 ianuarie 2019

IDU - Tot ceea ce am dorit să fie și a fost odata ca niciodataArnav, cu nerusinarea și înflăcărarea sexualității, în mai multe rânduri spunandu-i lui Khushi ca înca nu a început sa fie nerușinat deși chiar în acele clipe era, si-a dat spectatorii pe spate în unul dintre cele mai romantice momente de pe micul ecran, pentru români - Între dragoste și ură. El a fost barbatul bogat tipic care se îndrăgostește de o fată simplă și tradițională dar extrem de frumoasă și care sfârșește în a-si schimba complet perspectiva asupra vieții. În ciuda sfârșitului serialului, personajele actorilor Barun Sobti și Sanaya Irani rămân gravat în mintea fanilor. Iată câteva dintre momentele de neprețuit din serial.Aproape de sărut:
În timp ce Bollywoodul încearcă să expună nuditatea și sexul pe față, Arnav (Barun Sobti) și Khushi (Sanaya Irani) au creat una dintre cele mai intime scene ale ecranului răsfățându-se într-un "aproape" de sărut. Chiar dacă sarutul a fost întrerupt, chimia lor de netăgăduit și momentul senzual au creat o poveste de neuitat și interesantă.
Cererea în căsătorie
Având în vedere modul în care cei doi s-au aflat mereu cu relația pe o pojghiță subțire, a venit ca o surpriză destul de plăcută momentul când Arnav și-a arătat sentimentele pentru Kushi. Acest moment minunat, alăturat cu daruirea totală și cuvintele simple ale lui Arnav, a făcut pe toată lumea să se ridice și să ovaționeze.
Dansul atât de senzual pe melodia "Teri Meri"
Dacă credeți că numărul romantic realizat de Salman Khan și Kareena Kapoor a fost romantic, probabil că ați fi aruncat toate televizoarele dacă ați fi știut că ați pierdut momentul dintre Arnav și Khushi pe acest cântec. Totul a fost atat de magic, deși Arnav a fost ca întotdeauna nerușinat și înflăcărat marcându-și teritorul, dar Khushi a salvat momentul facându-l mai romantic ca oricând.
Acceptarea dragostei
Atunci când Arnav s-a îndrăgostit de Khushi, el nu a vrut să recunoască propria lui poveste de dragoste. Dar până la urmă, chiar dacă cei doi au început cu o dușmănie amară, și-au dat seama la timp de dragostea lor și s-au transformat într-o pereche uimitoare.
Prima noapte de dragoste
Este un păcat că Barun este căsătorit și Sanaya la fel, pentru că, uitându-se la chimia dintre ei în această scenă, noi toți am fi vrut să se reunească și în viața reală. Dar ne-am bucurat că Arnav și Khushi au realizat pe ecran cele mai frumoase, sensibile și luminoase momente romantice când în sfârșit eu devenit o ființă după multe încercări de-a lungul relației lor mai mult sau mai puțin oficială.

Expresia lui Arnav 'What The' - "Ce ....":
Arnav avea un mod specific de a reacționa în situații, spunând "What The' - "Ce ..." A fost atât de populară această expresie încât a devenit o tendință a tinerilor de a se adresa între ei. De asemenea, are propria pagină personală de Facebook și Twitter!Khushy Te iubesc, la dracu !
Dacă cineva ar fi putut face o așa propunere acesta ar fi fost numai Arnav si Khushi să fie cea care să o aprecieze. El nu-și poate lua ochii de pe îngerul său frumos Khushi când se pregătește pentru un puja. El nu îi spune cu furie: "Khushi, te iubesc, la dracu! și a plecat ...
Îmi pare rău pentru tot
Serialul a început cu momentul când Arnav era rău față de Khushy și îi spunea lucruri foarte urâte. Dar când își dă seama că este ea este orfană ca și el, are păreri de rău pentru ea. Această duioșie exprimată cu lacrimi în ochii lui este una dintre cele mai frumoase de la televizor.Suhaag Raat
În televiziunea indiană sunt foarte rare scenele sensibile. Scenele suhaag raat fie arată prea dulce fie preavulgare. Dar tensiunea sexuală dintre Arnav și Khushy deși clasică este extrem de fierbinte și de intensă.Partea lui emoțională
Fie că a fost dragostea pentru sora lui, pasiunea pentru iubita sau ura intensă pentru cumnatul lui, Arnav mereu și-a exprimat emoțiile, vorba lui Angely, mai ales cele de furie și ură. Asta l-a făcut să fie un personaj real și emoționant.Aceasta a fost colecția mea despre personajul Arnav. Ai și tu un moment favorit care te-a făcut să vrei să îl urmărești pe Arnav?

Sursa:
http://arnavkhuski.web.tv/video/information-for-all-arshi-love-scenes-vi__yuibvswngnm
http://www.tellychakkar.com/tv/features/10-times-arnav-of-iss-pyaar-kowas-everything-we-aspired-be-150331

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu